Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαριέττα Χρουσαλά :Φωτογραφίζεται με μπικίνι στις Μπαχάμες λίγο πριν γεννήσει!

24 Νοεμβρίου 2017 21:15
Μαριέττα Χρουσαλά :Φωτογραφίζεται με μπικίνι στις Μπαχάμες λίγο πριν γεννήσει!

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί η Μαριέττα κάνει βόλτες σε εξωτικές παραλίες.

H Μαριέττα Χρουσαλά είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Αυτό δεν της απαγορεύει να κάνει τις βόλτες στις εξωτικές παραλίες στις Μπαχάμες και να φορά το μπικίνι της. Μάλιστα, η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει την πλάτη της. Καταλαβαίνεις εσύ πως σε λίγες μέρες θα γεννήσει;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση - σταθμός στα Starbucks: Τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο;

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τον ευτυχισμένο γάμο της με τον Λέοντα Πατίτσα αλλά και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

''Δεν αποκλείουμε τίποτα γιατί είμαστε νέοι ακόμη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πάντως νομίζω ότι θα το σκεφτόμασταν. Τα παιδιά εξάλλου είναι ευτυχία! (...) Έχω έναν ευτυχισμένο γάμο, αλλά δεν ξέρω το μυστικό. Υποθέτω πως κρύβεται μέσα στην αγάπη, στο σεβασμό και την αλληλοκατανόηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στο Epsilon! Είναι πλέον οριστικό

Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα έναν άνθρωπο που μου τα προσφέρει όλα αυτά. Βέβαια καλό είναι αυτή την ερώτηση να μου την κάνεις έπειτα από χρόνια, καθώς τότε σίγουρα θα έχω απάντηση γιατί η ευτυχία σε ένα γάμο δεν πρέπει να είναι εφήμερη, αλλά να έχει διάρκεια''.

Πηγή: Lady Like

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share