Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οι Onirama τα έσπασαν με το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης! Τι συνέβη;

14 Νοεμβρίου 2017 20:15
Οι Onirama τα έσπασαν με το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης! Τι συνέβη;

Στο επίκεντρο σφοδρής αντιπαράθεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν οι Onirama, καθώς οι παρατάξεις διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Τα ουρλιαχτά γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας στον σύντροφό της έξω από νυχτερινό κέντρο της Αθηνάς!

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, φέτος τα Χριστούγεννα στην πλατεία Αριστοτέλους θα στολίσουν ένα φυσικό έλατο ύψους 20 μέτρων, με περισσότερα από 14.000 λαμπιόνια τύπου led, ενώ σε κλειστό χώρο θα στηθεί η «Εποχή των Παγετώνων» με παλαιολιθικά θηλαστικά. Παράλληλα, θα γίνουν καλλιτεχνικά δρώμενα και συναυλίες, με τους Onirama να εμφανίζονται στην έναρξη της εορταστικής περιόδου, στις 30 Νοεμβρίου.


Κατά την διάρκεια της θυελλώδους συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου -το οποίο τελικά ενέκρινε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τη διπλή ψήφο της προέδρου, Καλυψώς Γούλα, όπως προβλέπει ο νόμος- ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας στάθηκε στην αμοιβή του δημοφιλούς συγκροτήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άδειασμα του Πίντζη στον Ζαμπίδη και τα δάκρυα του Μαυρίδη! Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία; Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! (videos)

Όπως ανέφερε, η Θεσσαλονίκη θα πληρώσει για την συναυλία 19.250 ευρώ, ενώ ο δήμος Λάρισας πέρσι είχε δώσει 8.000 ευρώ λιγότερα! «Κάθε φορά τα Χριστούγεννα έρχονται καθυστερημένα, τα παρουσιάζει κάποιος άλλος και ξοδεύουμε περισσότερα από άλλους Δήμους», πρόσθεσε.

Μέχρι στιγμής, οι Onirama δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο για τον ισχυρισμό του δημοτικού συμβούλου, ο οποίος δεν αποκλείεται στο υπέρογκο ποσό που ανέφερε να μην υπολόγισε μόνο την αμοιβή του γκρουπ, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για την διεξαγωγή κάθε συναυλίας.

Πηγή:peoplegreece

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share