Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε on air στην Σκορδά πως σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας (video)

14 Νοεμβρίου 2017 13:06
Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε on air στην Σκορδά πως σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας (video)

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο Πρω1νό και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», βρέθηκε στο πλατό και μίλησε για όλους και για όλα.

Μαζί του backstage βρέθηκε και η σύντροφός του, την οποία ο ίδιος αποκαλεί «γυναίκα» του. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εξομολογήθηκε πως αισθάνεται παντρεμένος, παρότι δεν έχει τελεστεί κάποιο μυστήριο. Μάλιστα ο Σταύρος εξήγησε πως δεν πιστεύει στο ότι πρέπει να πληρώσει για να πάρει μία ευλογία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: "Έπεσε" το Twitter για την υποψηφιότητα Ζαμπίδη! Το απίστευτο κράξιμο για τον Iron Mike και η... αποθέωση!

Ωστόσο οι ερωτήσεις που του έκανε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει ότι σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας! Ο διάλογος με την παρουσιάστρια ήταν ο εξής:

-Θέλεις να κάνει οικογένεια;


-Ναι

-Είστε έτοιμοι;

-Ναι

-Πόσο έτοιμοι είστε;

-Σχεδόν τριών μηνών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Τα ουρλιαχτά γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας στον σύντροφό της έξω από νυχτερινό κέντρο της Αθηνάς!

Πηγή: peoplegreece.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share