Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Σε ποια εκπομπή θα εμφανιστεί για πρώτη φορά μετά την είδηση της εγκυμοσύνης;Tο ανακοινώνει μέσα από ένα "τρελό" βιντεάκι!

13 Νοεμβρίου 2017 20:31
Ελεονώρα Μελέτη: Σε ποια εκπομπή θα εμφανιστεί για πρώτη φορά μετά την είδηση της εγκυμοσύνης;Tο ανακοινώνει μέσα από ένα

Έτοιμη για την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη είναι η Ελεονώρα Μελέτη, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην πιο όμορφη φάση της ζωής της και σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το μωράκι της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική βόμβα: Με δική του εκπομπή ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Που θα τον δούμε;

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά έκανε γνωστό το όνομα που θα δώσει στο μωράκι της και πλέον είναι έτοιμη για την πρώτη εμφάνισή της σε τηλεοπτικό πλατό με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Όπως είδαμε στο instagram story της, η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της, ετοιμάζεται για την εμφάνιση που θα κάνει δοκιμάζοντας ρούχα. Όπως επεσήμανε, πρόκειται να είναι καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διάρρηξη Βανδή-Νικολαΐδη: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που ήταν χαραγμένο στον τοίχο του σπιτιού από τους ληστές! Τι σχέση έχει με τος διαρρήκτες;

Εκτός όμως της αποκάλυψης για την αυριανή της εμφάνιση, η Ελεονώρα επεφύλασσε και μία έκπληξη στους followers της. Στο δεύτερο story της την βλέπουμε να γυρνά στον φακό και ποζάροντας με μία μάλλον… τρομακτική μασέλα! Έτοιμη να… βγάλει δόντια η παρουσιάστρια.

Πηγή:peoplegreece

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share