Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αυτός είναι ο λόγος που τον ανάγκασε να χάσει 18 κιλά!

13 Νοεμβρίου 2017 16:22
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αυτός είναι ο λόγος που τον ανάγκασε να χάσει 18 κιλά!

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που φέτος πρωταγωνιστεί για πέμπτη τηλεοπτική σεζόν στην σειρά, Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα, μίλησε το πρωί της Δευτέρας, στην πρωινή εκπομπή, Το Πρω1νό, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο άγνωστο περιστατικό που τον ανάγκασε να χάσει 18 κιλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secrets: Αποκαλύψεις σκάνδαλο! Η τροχοβίλα των οργίων, το παράνομο φαγητό, το ζεστό μπάνιο και η επίθεση σε δημοσιογράφους από την παραγωγή! (videos)

«Πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και μου κόπηκε η ανάσα, έτσι αποφάσισα να αδυνατίσω και να χάσω 18 κιλά. Ακολουθώ το πρόγραμμα του διατροφολόγου μου» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο γνωστός ηθοποιός, ενώ τόνισε πως προσπαθούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα να βρει τρόπο για το καλό της υγείας του.


Παράλληλα, ο Βλαδίμηρος μίλησε για την καθημερινότητα στο σπίτι με την σύζυγο του, Έφη Μουρίκη, αλλά και τον λόγο που τον απειλεί. «Μισώ τις δουλειές του σπιτιού, η γυναίκα μου με έχει απειλήσει ότι θα μου πετάξει τα ρούχα στο δρόμο… Γιατί όπως κάθε σωστός άντρας έχω κάνει τις καρέκλες κρεμάστρες» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική βόμβα: Με δική του εκπομπή ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Που θα τον δούμε;

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση και πως έχει επηρεάσει την προσωπική του ζωή. «Έχω κερδίσει πάρα πολλά αλλά και έχω χάσει πάρα πολλά χωρίς όμως να με νοιάζει… Όταν έχασα, χρωστούσα και ακόμα χρωστάω σε τράπεζες… Έχω πουλήσει σπίτια για να πληρωθούν άνθρωποι που δούλευαν μαζί μου, χωρίς ψυχικό κόστος…και τώρα δεν έχω τίποτα είμαι στο νοίκι» ανέφερε, ο ίδιος.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: Peoplegreece

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share