Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Στα 15 μου ήθελα να κόψω το στήθος μου με μαχαίρια»

12 Νοεμβρίου 2017 21:25
Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Στα 15 μου ήθελα να κόψω το στήθος μου με μαχαίρια»

Η Ιρένε Τρόστ έχει εντυπωσιάσει αρκετές φορές με την εμφάνιση της, ενώ την φετινή τηλεοπτική σεζόν, στην βλέπαμε στις παραλίες της Κουρούτας καθώς συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon, Survival Secret.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Star! Η ιστορική αλλαγή που μας άφησε "άφωνους"!

Η γνωστή τραγουδίστρια, σε συνέντευξη της, αναφέρετε στα κολακευτικά σχόλια που ακούει από το άλλο φύλο αλλά και πως αντιδράει σε αυτά.

«Πρόσφατα είχα πάει βόλτα στο Μοναστηράκι και ήρθε ένας και μου λέει “πω πω τι βυζάρες είναι αυτές μάνα μου” και τον έβρισα. Μου έκανε πλάκα η κολλητή μου, “ο άνθρωπος καλό σου είπε, άλλες πάνε και βάζουνε”. Σαφέστατα και χαίρομαι γιατί ξέρω ότι στη γυναίκα είναι πολύ σημαντικό και δόξα τω Θεώ πάντα είχα πολύ στήθος. Αν και μικρή ντρεπόμουν πάρα πολύ για το στήθος μου. Δεκατεσσάρων χρόνων ήμουν “πλάκα”, ο αδερφός μου με έλεγε “σιδηρόδρομο” και “πλακάκι” και ένιωθα τρομερή ανασφάλεια, έκλαιγα» αναφέρει χαρακτηριστικά, η Ιρένε, ενώ συμπληρώνει: «Ξαφνικά στα 15 έβγαλα πάρα πολύ στήθος. Δεν θα ξεχάσω μια μέρα που ήθελα να δείξω στον αδερφό μου με χαρά τα νέα μου μπλουζάκια, λέω “Αντώνη, έλα να δεις” και κάνει εκείνος “μαμά, η Ιρένε έβγαλε βυζιά”. Και να σου κόμπλεξ πάλι, να σου κλάματα γιατί ήμουν 15 χρόνων, ήμουν κόκαλο και ξαφνικά είχα πολύ στήθος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Σε άνδρα που έχει συγκλονίσει με την εξαφάνισή του το Πανελλήνιο και την Αγγελική Νικολούλη ανήκει το αλυσοδεμένο πτώμα στην Χαλκιδική!

Παράλληλα, η Ιρένε, δεν διστάζει να αναφερθεί, στην χρονική περίοδο που σκέφτηκε να κόψει το στήθος της και να το μικρύνει. «Μικρή, ναι. Έλεγα στη μαμά μου «θα κόψω το στήθος μου. Θα πάρω ένα μαχαίρι και θα τα κόψω». Είχα μεγάλα μάτια και πολύ σαρκώδη χείλη και μου φαίνονταν όλα πολύ έντονα. Είχα έναν πρώην που του άρεσε μία τραγουδίστρια που δεν είχε καθόλου χείλη και νόμιζα ότι του άρεσαν οι γυναίκες χωρίς χείλη. Οπότε όταν τον συναντούσα τα μάζευα! Δεν θα το ξεχάσω. Ό,τι έχεις έντονο φαίνεται ελάττωμα όταν είσαι μικρή. Όταν μεγαλώνεις είναι γυναικείο στοιχείο. Τώρα λέω δόξα τω Θεώ» δηλώνει, η γνωστή τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - αποκλειστικό: Παραμένει ή όχι ο Μάνος Πίντζης! Η απάντηση μ' ένα κλικ!

Τέλος, η ίδια, αποκαλύπτει εάν φοβάται το πέρασμα του χρόνου και την αλλαγή του σώματος της. «Όχι τόσο στην εμφάνιση, φοβάμαι πάρα πολύ τον θάνατο και τα γηρατειά, δεν έχω εξοικειωθεί με αυτό το θέμα» λέει, η Ιρένε.

Πηγή:peoplegreece

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share