Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η κόρη της Σίντι Κρόφορτν είναι η νέα δύναμη στο χώρο της μόδας!

6 Νοεμβρίου 2017 20:08
Η κόρη της Σίντι Κρόφορτν είναι η νέα δύναμη στο χώρο της μόδας!

Η 16χρόνη κόρη της Σίντι Κρόφορντ είναι το νέο it girl της βιομηχανίας της μόδας - Περπάτησε στην πασαρέλα του Ραφ Σίμονς για τον Calvin Klein κανόντας το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στο πλευρό της Κάρλι Κλος.

Miu Miu, άνοιξε Chanel γιατί ο Καρλ Λάγκερφελντ είναι χρόνια στην δουλειά και ξέρει καλύτερα από κάθε social media manager να κάνει buzz, Isabel Marant, Maison Valentino, σύσσωμη οικογενειακή φωτογράφιση για την καμπάνια Omega, Off White, SAINT LAURENT, Versace, Moschino, Prada, Fendi (φυσικά άνοιξε το σόου γιατί Καρλ ράβει και δένει #κυριολεκτικά), Burberry, Coach, Fenty X Puma (δηλαδή την σειρά της Ριάνα).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών!
Το ντεμπούτο της κόρης της Σίντι Κρόφορντ στις fashion weeks είναι το όνειρο φτασμένων μοντέλων που έχουν σπάσει τακούνι και βγάλει κάλο περπατώντας στα στενά του Μιλάνου από casting σε casting. Ο νεποτισμός είναι μέρος της κουλτούρας του κόσμου της μόδας. Τον επικροτούν.

Το 16χρονο μοντέλο όταν έκλεινε τα δέκα ήταν το πρόσωπο της παιδικής σειράς της Ντονατέλα Βερσάτσε. Στα 13 της έγινε θέμα στα περισσότερα γυναικεία sites επειδή υπόγραψε το συμβόλαιο της με το πρακτορείο IMG (μόνο πρωτοκλασάτες βάζει στην οικογένεια του) .


Το mini mi της Σίντι έχει κάνει ήδη εξώφυλλο στην γαλλική Vogue μαζί με την μητέρα της με φωτογράφο τον Μάριο Τεστίνο. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι το θαυματουργό γενετικό υλικό των ορίτζιναλ supers είναι αξιέπαινο αλλά η Καία έχει κάνει σε χρόνο ρεκόρ φωτογραφήσεις σε LOVE(με στυλίστα το δικό μας παιδί Panos Yiapanis και φωτογράφο την Κένταλ Τζένερ), POP, Interview, CR Fashion Book, Teen Vogue με τους κορυφαίους Πατρίκ Ντεμαρσελιέ, Μπρους Γουέμπερ και Ντέιβιντ Σιμς και έγινε το πρόσωπο του αρώματος Daisy του Marc Jacobs. Καθόλου τυχαίο.

Είναι πλέον 1.75μ, έχει φλερτάκι με μοντέλο και σταμάτησε να ποστάρει στο Instagram την χαρά της όταν συναντούσε τον Χάρι Στάιλς (πρώην μέλος των One Direction). Πλέον η 51χρόνη μητέρα της ποστάρει περήφανη τα κατορθώματά της μικρής κόρης της και κάθεται στην πρώτη σειρά για να απολαύσει τα σόου μόδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κατάσταση ψύχους η Ελλάδα: Πολικές θερμοκρασίες σε πολλές πόλεις της χώρας! Διαβάστε αναλυτικά

Η Σίντι Κρόφορντ μπήκε στη βιομηχανία της μόδας στα 19 και πλέον συμβουλεύει την κόρη της να μην αργεί ποτέ σε επαγγελματικό ραντεβού και να μην τολμήσει να δείξει συμπεριφορά ντίβας. Ο μπαμπάς της Kaia, o πολυεκατομμυριούχος Ράντι είναι κολλητός με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, χρήσιμη θα της φανεί κι αυτή η γνωριμία μιας και θέλει να γίνει χολιγουντιανή ηθοποιός.

Στα social έχει ήδη 2,3 εκατομμύρια followers γεγονός που δεν το λες και κακό, παρά τα σχόλια “φάε ένα μπέργκερ” όταν πόσταρε πρόσφατα μια φωτογραφία της που φαινόταν υπερβολικά λεπτή. Λαμπρή σταδιοδρομία.

Πηγή:πρώτο θέμα.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share