Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«My Style Rocks»: Δείτε για πρώτη φορά τον κούκλο σύντροφο της Σοφίας Λεοντίτση! (photos)

5 Νοεμβρίου 2017 15:03
«My Style Rocks»: Δείτε για πρώτη φορά τον κούκλο σύντροφο της Σοφίας Λεοντίτση! (photos)

Η Σοφία Λεοντίτση κατάγεται από μια σημαντική οικογένεια στο χώρο των διεθνών μεταφορών, και έχει αρκετές εμφανίσεις σε καλλιστεία και τίτλους στο ενεργητικό της. Αυτή την περίοδο κλέβει τις εντυπώσεις στο «My Style Rocks».

Παλαιότερα τα περιοδικά έγραφαν πως το πρωί ασχολείται με τα τριαξονικά της εταιρείας της, τα οποία μεταφέρουν ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό, και το βράδυ φωτογραφίζεται για περιοδικά μόδας και λανσάρει νέα trends στην πασαρέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική αγορά με τον Σκλαβενίτη: "Έπεσε" το κάστρο!

Κόρη ενός από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες στον χώρο των μεταφορών προϊόντων στο εξωτερικό, η Σοφία Λεοντίτση δεν έχει ακόμη κλείσει τα 24 και ήδη βρίσκεται στο τιμόνι της οικογενειακής επιχείρησης. Παρότι φοιτήτρια της Πληροφορικής, υπήρξε υπεύθυνη για τα 17 φορτηγά που διαθέτει η εταιρεία Λεοντίτση, τα οποία διακινούν τρόφιμα σε διάφορες χώρες.

To Youweekly.gr λοιπόν εκτός από αυτές όλες τις πληροφορίες σας αποκαλύπτει πως η Σοφία διατηρεί δεσμό και είναι τρελά ερωτευμένη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είδα τον δολοφόνο να την κατακρεουργεί! Πρόκειται για..." - Μαρτυρία - σοκ για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη!

Δείτε τον σύντροφό της για πρώτη φορά:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share