Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γνωστός ηθοποιός θα δώσει το όνομα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στον γιο του! - Θα πάθετε πλάκα (Photo)

2 Νοεμβρίου 2017 16:00
Γνωστός ηθοποιός θα δώσει το όνομα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στον γιο του! - Θα πάθετε πλάκα (Photo)

Ο γνωστός ηθοποιός θα βαπτίσει τον γιο του στις 5 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Νονοί του μικρού είναι φίλοι του ζευγαριού και ο μικρός θα πάρει το όνομα Ιερώνυμος προς τιμή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμο που θα τελέσει το μυστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Καταγγελία - σοκ για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη! Προσπάθησε να "ξαναχτυπήσει" ο δράστης;

Πρόκειται για τον γιο του Θανάση Βισκαδουράκη και της Κατερίνας Γιώτα.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, δεν ξέρω πως θα είμαι στην εκκλησία, ελπίζω να κρατηθώ και να μην βάλω τα κλάματα. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα κλάψω στην ζωή μου. Η πρώτη ήταν όταν κράτησα στην αγκαλιά μου τον γιο μου, στις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Η θυελλώδης σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Σταθοκωστόπουλο! Αυτόν φωτογράφισε στον Λιάγκα ότι την έδερνε;

Ευτυχώς, θα έχω δίπλα μου την γυναίκα μου, τον αδερφό μου τον Νίκο και την πεθερά μου να με στηρίξουν, γιατί αυτή η εικόνα του “πατέρα” μου να βουτάει στην κολυμπήθρα τον γιο μου είναι πολύ συγκινητική για μένα. Όλος ο κόσμος ξέρει πως ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Β’ είναι ο “πατέρας” μου, όπως τον αποκαλώ.

Έχουμε μία πολύ στενή σχέση, με πάντρεψε και τώρα θα μου βαφτίσει και τον γιο μου, ο οποίος θα φέρει και το όνομά του, Ιερώνυμος», δήλωσε στη realnews.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share