Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θύμα ληστείας πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

21 Οκτωβρίου 2017 09:57
Θύμα ληστείας πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Αυτό που κατάφερε να αρπάξει ήταν ένα κινητό τηλέφωνο iPhone, ενώ λήστεψε και μία… γειτόνισσα του ζευγαριού

Θύματα ληστείας έπεσαν ξανά μέσα σε ένα χρόνο η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ. Αυτή τη φορά στόχος τους ήταν η βίλα τους στο Μπελ Αιρ, όπου ο δράστης άρχισε να ψάχνει τρία αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Το twitter «στολίζει» τον Βασιλακάκο για την οικειοθελή αποχώρηση του! «Σηκώνεις λίγο την φουστίτσα σου να δω κάτι που θέλω;»

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TMZ, ο ληστής έφτασε περίπου στις 4 το πρωί (τοπική ώρα) την Παρασκευή στην έπαυλη του ζεύγους. Δεν εισέβαλε στο σπίτι, παρά μόνο διέρρηξε τα αυτοκίνητα. Αυτό που κατάφερε να αρπάξει ήταν ένα κινητό τηλέφωνο iPhone που ανήκε σε μέλος του προσωπικού του Κάνιε Γουέστ.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ένας σεκιούριτι του σπιτιού εντόπισε τον διαρρήκτη και τον κυνήγησε, ενώ η εικόνα του έχει καταγραφεί από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Κανόνιζε αιματηρές επιθέσεις από τον Αλεξανδρούπολη ο συλληφθείς τζιχαντιστής;
Ο διαρρήκτης δεν σταμάτησε στο ζεγάρι, καθώς νωρίτερα είχε εισβάλει και στην αυλή της Κάθι Γκρίφιν, γειτόνισσας του ζευγαριού, προκαλώντας ζημιές σε ένα αυτοκίνητο και αρπάζοντας ένα πορτοφόλι.

Υπενθυμίζεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν είχε πέσει θύμα ληστείας σε ξενοδοχείο του Παρισιού, με τους δράστες να την φιμώνουν και να την δένουν.

Μεταξύ άλλων της είχαν αρπάξει ένα κουτί με κοσμήματα, ανάμεσα στα οποία δύο διαμαντένια μπρασελέ, ένα διαμαντένιο κολιέ, ένα κίτρινο χρυσό ρολόι Ρόλεξ και ένα διαμαντένιο σταυρό.

protothema.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share