Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Δεν κάνω διάλογο με…» Εξοργισμένος ο Γιώργος Χρανιώτης για την επίθεση που δέχτηκε! (video)

19 Οκτωβρίου 2017 17:25
«Δεν κάνω διάλογο με…» Εξοργισμένος ο Γιώργος Χρανιώτης για την επίθεση που δέχτηκε! (video)

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην εκπομπή της Ντορέτας Παπαδημητρίου για την επίθεση που δέχτηκε το θέατρο όπου εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη από παραθρησκευτικές οργανώσεις.

«Εγώ είμαι στη Θεσσαλονίκη, κάνω τη δουλειά μου! Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν διαβάσει το έργο, και αποφάσισαν γιατί έχουν ανάγκη από προβολή, ή για να εκφράσουν τα ένστικτά τους, να μαζευτούν έξω από το θέατρο, και να εμποδίσουν τους ανθρώπους να δουν την παράσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνες - σοκ: Δείτε πως είναι το μαιευτήριο "Έλενα" όπου εντοπίστηκε χολέρα! (photos)


Καθένας εκτονώνεται με διάφορους τρόπους, άλλοι κάνουν σεξ, άλλοι διαβάζουν. Ο Πεσόα δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ στην ιστορία της λογοτεχνίας για σατανισμό, απλά ονομάζονται οι χαρακτήρες «Διάβολος» και «Μαρία». Μας κατηγορούν για βλασφημία δεν υπάρχει αυτό. Αλλιώς, πηγαίνουμε σε σκοταδιστικές μεσαιωνικές εποχές, και καύσεις ανθρώπων.

Δεν θα κάνουμε τη χάρη ούτε εγώ ούτε η Ευγενία τη χάρη σε κανένα να καούμε ζωντανοί! Δεν κάνω διάλογο με τέτοιους ανθρώπους, το θεωρώ χάσιμο χρόνου» είπε,εμφανώς εξοργισμένος ο ηθοποιός, ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει να παίζει στην εν λόγω παράσταση, και σήμερα το βράδυ. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share