Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα τα αφήσει όλα και θα γίνει πριγκίπισσα: Το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι παρατά την καριέρα της!

15 Οκτωβρίου 2017 18:15
Θα τα αφήσει όλα και θα γίνει πριγκίπισσα: Το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι παρατά την καριέρα της!

Η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως σοβαρεύει ακόμη περισσότερο, με τα δημοσιεύματα να θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Νεκρός σε τροχαίο Έλληνας τραγουδιστής!

Μάλιστα, η ηθοποιός φέρεται να εγκαταλείπει την αμερικανική σειρά «Suits», όπου και πρωταγωνιστεί για να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της. Σύμφωνα με την The Daily Star, η Μέγκαν Μαρκλ παραιτείται από τη δημοφιλή σειρά και αναμένεται να ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι πριν τα Χριστούγεννα.

Η 36χρονη φέρεται να δήλωσε τους παραγωγούς πως δεν θα επιστρέψει στην 8η σεζόν του «Suits».


«Η Μέγκαν γνωρίζει πως δεν μπορεί να είναι ηθοποιός και παράλληλα πριγκίπισσα και είναι ευτυχισμένη που θα θυσιάσει την καριέρα της», αναφέρει πηγή στην ιστοσελίδα και προσθέτει: «Απολαμβάνει πραγματικά την φιλανθρωπική δράση με την Unicef και θα διευρύνει τις φιλανθρωπικές της δεσμεύσεις όταν θα γίνει πριγκίπισσα πλήρους απασχόλησης».

Τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στην ίδια δημόσια εκδήλωση, αν και χωριστά.

ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Μεγάλη αποκάλυψη για την 17χρονη κοπέλα!

Η ηθοποιός πήγε στην τελετή έναρξης των «Invictus Games» στο Τορόντο, των αγώνων για τραυματισμένα μέλη των ενόπλων δυνάμεων, με τους οποίους ασχολείται ο πρίγκιπας.

Ομως, οι δυο τους δεν κάθισαν μαζί στην κερκίδα. Ο Χάρι πήρε θέση στα VIP, δίπλα στην Μελάνια Τραμπ και κοντά στον Τζάστιν Τριντό. Λίγο πιο μακριά, ήταν η 36χρονη ηθοποιός, με τον φίλο της Μάρκους Αντερσον.

πηγή: newsone.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share