Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μα πώς έγινε έτσι; Γιατί η κούκλα ηθοποιός της Μουρμούρας άλλαξε τόσο;

13 Οκτωβρίου 2017 19:35
Μα πώς έγινε έτσι; Γιατί η κούκλα ηθοποιός της Μουρμούρας άλλαξε τόσο;

«Οι Γαμπροί της Ευτυχίας» ανεβαίνουν τη φετινή θεατρική σεζόν στο Θέατρο Προσκήνιο και μια από τις πρωταγωνίστριες της παράστασης έκανε τη μεγάλη έκπληξη με την ομολογουμένως εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της για τις ανάγκες του έργου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Η Αφροδίτη στη Ζυγό! Ερωτικές προβλέψεις ως τις 06/11!

Ο λόγος για την ταλαντούχα Δάφνη Λαμπρόγιαννη που υποδύεται την «Ευτυχία» και έγινε... ένας άλλος άνθρωπος για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου της.

Η ενδυματολόγος της παράστασης, Νικόλ Παναγιώτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram το αποτέλεσμα της μεταμόρφωσής της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η Ευτυχία μας ονειρεύεται κήπους με τριαντάφυλλα, έναν γαμπρό και την Ύδρα.

Και μας μαθαίνει την άλλη ομορφιά, αυτή που έχουμε μέσα μας οι άνθρωποι. Και στο τέλος να δεις που δεν αφήνει κανέναν ο Θεός να χαθεί. Την αγαπήσαμε και την περιποιηθήκαμε αναλόγως για να την καμαρώνετε από τις 18 Οκτώβρη στο Θέατρο Προσκήνιο, αυτήν και τους γαμπρούς της».

Το έργο των μεγάλων μεταπολεμικών συγγραφέων της ελληνικής κωμωδίας, Τσιφόρου-Βασιλειάδη μεταφέρεται στη σκηνή του θεάτρου «Προσκήνιο» με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου!

Μαζί τους οι: Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου, Σταύρος Μαρκάλας, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου. Τη μουσική υπογράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς.

πηγή: bovary.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share