Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Πόλεμος αντιδράσεων: Η «σκληρή» απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα τον Τσιάρτα: «Του εύχομαι να γεννήσει ομοφυλόφιλα παιδιά...»

8 Οκτωβρίου 2017 20:36
Πόλεμος αντιδράσεων: Η «σκληρή» απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα τον Τσιάρτα: «Του εύχομαι να γεννήσει ομοφυλόφιλα παιδιά...»
Follow us on Google News

«Εύχομαι να γεννήσει ερμαφρόδιτα παιδιά, ομοφυλόφιλα παιδιά. Να δούμε τότε τι θα κάνει, θα τα σκοτώσει;».

Με αυτό τον τρόπο απαντά μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας στον Βασίλη Τσιάρταςκαι τις πρόσφατες δηλώσεις του, αναφορικά με το γεγονός ότι εγκρίθηκε από την επιτροπή της Βουλής η αλλαγή φύλου από τα 15 έτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz μετά από 4 χρόνια σχέσης! Αντί να... παντρευτούν τα διέλυσαν όλα (Photos)

«Θα τους επιβάλει να ζήσουν δυστυχισμένη ζωή, τι θα κάνει; Θα σκοτώσει τα παιδιά που έκανε;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Ο κύριος Βασίλης Τσιάρτας, δεν ξέρω αν το λέω καλά, μπέρδεψε το φυσικό, το αφύσικο, το ομοφυλόφιλο, το ερμαφρόδιτο, ίσως δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι το νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο είναι για τους ερμαφρόδιτους ανθρώπους, δεν είναι για τους gay ανθρώπους.

Τον κύριο αυτόν δεν τον ήξερα γιατί δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Δεν ήξερα ποιος είναι, τώρα τον έμαθα! Λοιπόν αν ήθελε να γίνει γνωστός μέσο των εμπρηστικών του δηλώσεων, το κατάφερε! Ποιος του είπε του κ. Τσιάρτα ότι είναι φυσιολογικός; Τι είναι αυτό που καθορίζει το φυσιολογικό; Μόνο η φύση!».

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό πως εγκρίθηκε από την Επιτροπή της Βουλής η αλλαγή φύλου από τα 15 έτη και ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε το εξής:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη – βόμβα: Η ημερομηνία γάμου της Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο και το μυστικό που δεν γνώριζε κανείς! (Photo)

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Πηγή: protothema.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share