Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz μετά από 4 χρόνια σχέσης! Αντί να... παντρευτούν τα διέλυσαν όλα (Photos)

8 Οκτωβρίου 2017 09:44
Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz μετά από 4 χρόνια σχέσης! Αντί να... παντρευτούν τα διέλυσαν όλα (Photos)

Αποτελούν εδώ και τέσσερα χρόνια ένα από τα πιο διακριτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz και του καλλιτεχνικού χώρου.

Ο λόγος για την Μάρα Δαρμουσλή και τον Τάσο Δαρδαγάνη, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες βλέπουν την σχέση τους να δοκιμάζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews και μαρτυρίες από το κοντινό φιλικό τους περιβάλλον οι δυο τους διανύουν την πιο δύσκολη περίοδο με κάποιους να αναφέρουν πως ο χωρισμός είναι θέμα ημερών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Σητεία: Το σατανικό ζευγάρι των Βουλγάρων σκότωσε τον γιατρό για να του πάρει όλη την περιουσία!

Επόμενο βήμα τους ήταν η συγκατοίκηση αλλά σύμφωνα με μαρτυρία, μαύρα σύννεφα έχουν σκεπάσει το τοπίο «Αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η αρμονία στην σχέση τους. Η Μάρα και ο Τάσος έχουν αγαπήσει πολύ ο ένας τον άλλον και για κανέναν λόγο δεν θα επέτρεπαν εντάσεις στην ζωή τους. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια απόσταση ανάμεσά τους, μια απόσταση που το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει για να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα. Δεν είναι όλα στη ζωή μαύρο και άσπρο. Υπάρχει παγωμένο κλίμα, καθώς και θλίψη αφού έχουν περάσει μαζί τέσσερα χρόνια κοινής ζωής αλλά οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους απορροφούν.»

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share