Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ…»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί! (video)

1 Οκτωβρίου 2017 17:30
«Ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ…»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί! (video)

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία από τις πλέον αγαπημένες παρουσιάστριες.

Η ίδια δεν έχει κρύψει τη λαχτάρα της να αποκτήσει παιδί, και με συνέντευξη που παραχώρησε στα «Αποκαλυπτικά», εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα!

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη με τη νέα μου εκπομπή! Δεν με έχουν πυροβολήσει πολύ όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχω παράπονο. Τα νούμερα τα κοιτάω τώρα πια. Ναι καλέ, έχω κάνει μπότοξ! Η φράντζα είναι για να κρύβεις τη ρυτίδα, αλλά δεν έχω και πολλές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ on air: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε τη μάχη της με τον καρκίνο, που δεν γνώριζε κανείς! "Κάγκελο" η Γερμανού! (video)

Την αλήθεια μου λέω τόσα χρόνια. Το πιστεύω, επειδή ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ εγώ, και το λέω και σε φίλες μου, προτρέπω πολλά κορίτσια να καταψύξουν τα ωάριά τους. Δεν έχω σκεφτεί να υιοθετήσω παιδί ακόμα, γιατί νομίζω ότι θα κάνω παιδί! Κάνει δουλειά ο Αντωνάκης!»είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Υοuweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share