Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Την πιάσαμε στα πράσα: Το follow της Ελένης Μενεγάκη στο instagram! Πριν λίγες ώρες ακολούθησε τον…

25 Σεπτεμβρίου 2017 09:31
Την πιάσαμε στα πράσα: Το follow της Ελένης Μενεγάκη στο instagram! Πριν λίγες ώρες ακολούθησε τον…

Η Ελένη Μενεγάκη αν και δεν αγαπά την τεχνολογία, είναι φοβερά εξοικειωμένη με τα social media. Η λαμπερή παρουσιάστρια μάλιστα χρησιμοποιεί αρκετά συχνά το προφίλ της στο Instagram για να δώσει δώρα στις τηλεθεάτριές της ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει σοβαρές ανακοινώσεις μέσω του λογαριασμού της στο twitter.

Ωστόσο, όταν έχει τα κέφια της δεν διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά με την οικογένειά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Η εικόνα της γυναίκας από την παραλία του Παλαιού Φαλήρου είναι photoshop! Φωτογραφία - ντοκουμέντο που αποδεικνύει την αλήθεια!

Η Ελένη, αν και έχει χιλιάδες followers στο Instagram δεν ακολουθεί τόσα πολλά άτομα, μιας και μέχρι και τα follow της πανέξυπνης Ελένης δεν είναι τυχαία.

Αυτή τη φορά το νέο follow της Ελένης στο Instagram, είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ και έχει βρεθεί αρκετές φορές στο πλευρό της.Ο λόγος για τον Μάρκο Σεφερλή, τον οποίο και η Ελένη αποφάσισε να κάνει follow.

Η κίνηση αυτή είναι ακόμα μια… ματ της Ελένης αφού η ίδια η παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες αποκάλυψε πως ο Μάρκος Σεφερλής θα συμμετέχει με μια δική του ενότητα στην ανανεωμένη «Ελένη».

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share