Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Έβγαινα στην πίστα για 2 λεπτά!»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή για τις δυσκολίες στο ξεκίνημα τις καριέρας του! (video)

22 Σεπτεμβρίου 2017 13:08
«Έβγαινα στην πίστα για 2 λεπτά!»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή για τις δυσκολίες στο ξεκίνημα τις καριέρας του! (video)

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε στο Πρωινό. Ο αγαπητός τραγουδιστής δεν δίστασε να αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας του, αφηγούμενος το πόσο λίγο ήταν το κομμάτι του στις πίστες που τραγουδούσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα δίχως τέλος: Δεν φαντάζεστε τι κάνει ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου μετά το χυδαίο σχόλιό του για την μικρή Νεφέλη!

«Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με τον Αντύπα, με αυτόν ξεκίνησα. Άνοιγα πρόγραμμμα,έβγαινα 23:10-23:12 και έλεγα το «Αχ μελισσούλα, μελισσάκι» μισό, για δύο λεπτά, και μετά είμασταν στα φωνητικά του Αντύπα! Ερχόταν φίλοι μου 23:20 και δεν με βλέπανε! ήταν μεγάλο σχολείο για μένα.

Τους έφερνα όλους νωρίτερα για να μη χάσουν το τραγούδι. Μετά προς το τέλος, έλεγα άλλο ένα τραγούδι. Είχαμε κούραση, γιατί κάναμε τα φωνητικά. Τη δεύτερη χρονιά, είπα 3 τραγούδια! Για αυτό λέω στα νέα παιδιά, να μη βιάζονται!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία - σοκ για την γυναίκα που κολύμπησε στο... πετρέλαιο του Σαρωνικού! "Τριβόταν με την πετσέτα και..."! (video)

«Κατέβηκα από Θεσσαλονίκη, με πολύ μεγάλη επιτυχία, και όταν ήρθα στην Αθήνα, δεν είχα καθόλου την ανάλογη επιτυχία, και μου είχε στοιχίσει πολύ!» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share