Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Είναι όλοι κότες, αλλά μιλάμε για μεγάλες κότες" - Απίστευτο ξέσπασμα από τον Αντώνη Ρέμο!

Δείτε το απίστευτο ξέσπασμα του γνωστού τραγουδιστή σε συναυλία του

18 Σεπτεμβρίου 2017 12:34

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ένταση ο Αντώνης Ρέμος. Ο γνωστός τραγουδιστής, απευθυνόμενος στο κοινό που τον αποθέωνε και τον χειροκροτούσε, είπε με έντονο ύφος:

«Τόσο μίσος και τόσο κακό απέναντί μου... Και έρχονται και κάποια βράδια σαν το αποψινό, που βλέπω ότι όλο αυτό είναι ψεύτικο, και η αλήθεια είναι εδώ. Γι’ αυτό καιθέλω να το βάλετε καλά στο μυαλό σας, τα νέα παιδιά που ασχολείστε και με το Ίντερνετ, αλλά παιδιά να ξέρετε ότι είναι ψέματα όλα. Είναι όλοι κότες, αλλά μιλάμε για μεγάλες κότες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βόμβα του Χρήστου Φερεντίνου για τον χωρισμό του με την Σοφία Παυλίδου! Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς (video)

Και συνέχισε στο ίδιο ύφος, λέγοντας: «Δεν έχει κανείς την ψυχή να έρθει μπροστά σου και να σου πει, ρε μάγκα, δεν σε γουστάρω δεν θέλω να σας ξαναδώ, το ίδιο συμβαίνει και με εσάς τα παιδιά, που κάθεστε στα θρανία σας και κάθεστε στα κομπιούτερ σας και σας απειλούν και σας κάνουν μαγκιές. Μη φοβόσαστε τίποτα... Αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους τους ψευτόμαγκες..!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share