Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η βόμβα του Χρήστου Φερεντίνου για τον χωρισμό του με την Σοφία Παυλίδου! Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς (video)

Τι πραγματικά συνέβη;

18 Σεπτεμβρίου 2017 12:23
Η βόμβα του Χρήστου Φερεντίνου για τον χωρισμό του με την Σοφία Παυλίδου! Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς (video)

Καλεσμένος στο Ηappy Day βρέθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, που σήμερα κάνει πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν με το Deal βρέθηκε στο πλατό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τα νέα δεδομένα στη ζωή του, μετά το χωρισμό με τη Σοφία Παυλίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύεται και η Μαντώ Γαστεράτου! Το μαγευτικό μονόπετρο στην πρεμιέρα της Σκορδά που μας άφησε άφωνους! (video)

Ωστόσο, η απάντησή του στην ερώτηση της παρουσιάστριας αν θα δημοσιοποιούσε την επόμενη σχέση του, την άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό! «Mεταβατική περίοδος είναι, θα έλεγα, με τα καλά και τα κακά! Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν έχω πάρει διαζύγιο ακόμα, τι να παντρευτώ; Αυτά είναι τυπικά. Είναι μια μεταβατική περίοδος. Δεν ξέρω αν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης, αλλά δεν το έχουμε συζητήσει και δεν μας έχει απασχολήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στον ελληνικό κινηματογράφο! Πέθανε Έλληνας ηθοποιός...

Δεν σημαίνει κάτι άλλο, μην το πάρεις αλλιώς. Είναι όπως το λέω, έτσι. Πάρα πολλά ζευγάρια χωρίζουν τους δρόμους τους, την κοινή τους ζωή, έχουν πολύ ωραία σχέση και δεν μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία. Ίσως γίνει κάποια στιγμή, ίσως δεν γίνει!» κατέληξε, αφήνοντάς μας με την απορία… Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share