Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξανά μαζί Μπουρδούμης - Χατζηγεωργίου; Όλη η αλήθεια για την επανασύνδεση του ζευγαριού!

17 Σεπτεμβρίου 2017 12:36
Ξανά μαζί Μπουρδούμης - Χατζηγεωργίου; Όλη η αλήθεια για την επανασύνδεση του ζευγαριού!

Ξανακόλλησε το γυαλί για τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου;

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος για επανασύνδεσή τους και κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι δυο τους είναι έτοιμοι να αφήσουν πίσω τους όσα έγιναν και να προχωρήσουν μπροστά δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, που θα τους οδηγούσε σε λίγες ημέρες στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ισχύει, όμως, το σενάριο αυτό ή είναι ράδιο αρβύλα; Άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον το αρνούνται κατηγορηματικά, λέγοντας πως δεν πέρασε ούτε σαν σκέψη από το μυαλό τους, αφού δεν μιλούν καν μετά το «θερμό επεισόδιο» που έλαβε χώρα στην Πάτμο, όπου βρίσκονταν διακοπές, στις αρχές Αυγούστου. Σύμφωνα με τη Realnews, ένας έντονος καβγάς έφερε την οριστική ρήξη μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χωρίσουν ακυρώνοντας τον γάμο τους, που ήταν προγραμματισμένος για τις 23 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Ελένης Τσολάκη: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες των καλεσμένων από την τελετή και το γαμήλιο πάρτι!

Έκτοτε δεν ξαναμίλησαν, όπως δεν προέβησαν και σε καμία δήλωση ή συνέντευξη, θέλοντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για το ξαφνικό τέλος της σχέσης τους. Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά για τον επεισοδιακό χωρισμό τους, μεταξύ των οποίων πως μπήκε ανάμεσά τους τρίτο πρόσωπο, πως υπήρξαν μηνύματα που αντάλλαξε ο ηθοποιός με πρώην του, τα οποία ανακάλυψε εκείνη.

Ό,τι κι αν έχει συμβεί, που προφανώς δεν ήταν κάτι ανώδυνο, οδήγησε στον χωρισμό που δεν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, έστω και αν το ζευγάρι είχε ορίσει ημερομηνία γάμου.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μετά το οριστικό τέλος της σχέσης του με τη δημοσιογράφο, μένει προσωρινά στους δικούς του. Σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι του, στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο είχε νοικιάσει. Το τελευταίο διάστημα έμενε με την πρώην σύντροφό του στο διαμέρισμά της στην Άνω Γλυφάδα, το οποίο και ανακαίνιζαν για να ζήσουν μετά τον γάμο τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Τσολάκη - Παύλος Πετρουλάκης: Αυτή είναι η εντυπωσιακή μπονμπονιέρα του γάμου τους! (Photo)

Αυτόν τον καιρό, ο ηθοποιός έχει επιδοθεί σε… μαραθώνιο εργασιοθεραπείας, αφού κάνει γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της σειράς «Το σόι σου», ετοιμάζεται για την επανάληψη του μιούζικαλ «Mamma mia», ενώ ξεκίνησε ήδη πρόβες και για τον «Ράφτη κυριών» του Ζορζ Φεϊντό, που θα δούμε στο «Από Μηχανής Θέατρο» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά. Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα έχει αφοσιωθεί στη νέα ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του Alpha, στην οποία και κρατά ρόλο συμπαρουσιάστριας.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share