Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν: Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz σε τρυφερά στιγμιότυπα στα μπουζούκια! (Photo)

16 Σεπτεμβρίου 2017 15:36
Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν: Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz σε τρυφερά στιγμιότυπα στα μπουζούκια! (Photo)

Είναι από τα ζευγάρια που πραγματικά χαίρεσαι να βλέπεις… Οι δυο τους από επιλογή, δεν θέλουν να δίνουν κανένα δικαίωμα, ούτε «πούλησαν» ποτέ την σχέση τους…

Ο λόγος φυσικά για τον Πάρη Κασιδόκωστα και την Τάμτα, που ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, μαζί με μεγάλη παρέα να διασκεδάζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Νέα απίστευτη γκάφα - Οι αδιανόητες εκφράσεις που δεν έπρεπε να ακουστούν on air! (Video)

Αυτό που έκανε εντύπωση σε εμάς, αλλά και σε όσους ήταν εκεί, ήταν το γεγονός ότι το ζευγάρι ήταν άκρως διαχυτικό μπροστά σε όλους… Ο Πάρης δεν άφησε στιγμή την Τάμτα από το πλευρό του και την αγκαλιά του…

Συνέχεια την φιλούσε, την αγκάλιαζε, ενώ η Τάμτα έλιωνε στην τρυφερότητα του. Είναι οι στιγμές που λες «Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - αποκλειστικό: Τίτλοι τέλους για το ριάλιτι; Ο προβληματισμός και η μεγάλη απόφαση!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του youweekly.gr διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με την παρέα τους και έφυγαν χέρι χέρι. Η Τάμτα δεν σταμάτησε να γελάει και η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share