Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πώς ο Justin Bieber κατάφερε να κάνει τον Merylin Manson έξω φρενών!

16 Σεπτεμβρίου 2017 15:00
Πώς ο Justin Bieber κατάφερε να κάνει τον Merylin Manson έξω φρενών!

Ίσως παίρνει τις πιο κακές συμβουλές από τους ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα του, ίσως είναι ο ίδιος πραγματικά αγενής. Ποιος ξέρει; Το θέμα είναι πως ο Justin Bieber, εκνεύρισε φοβερα τον πρίγκιπα του σκότους, Marylin Manson, αφού τύπωσε ένα μπλουζάκι με τη φωτογραφία του Manson χωρίς να έχει εξαγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα. Με την δικαιολογία ότι τον “επανέφερε στο προσκήνιο”. Όπως το διατύπωσε ο ίδιος ο Bieber τη φράση, “relevant again.¨ Κακή επιλογή λέξεων για κάποιον που υπογράφει ως “Bigger than Satan”!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Όλγας Κιουρτσάκη: Ο πρώτος χορός του ζευγαριού και τα δάκρυα της Άντζελας Δημητρίου! (Video)

Το χρονικό της παρεξήγησης έχει ως εξής: Το περασμένο καλοκαίρι τύπωσε ένα βίντατζ μπλουζάκι με τη φωτογραφία και την υπογραφή του Manson και στην φράση “Bigger than Satan”, προσθέτωντας δίπλα το “Bieber” και έπειτα το πούλησε στα Barney’s για 200 δολάρια. Το brand που λάνσαρε τα εν λόγω μπλουζάκια δήλωσε πως ο Manson είχε υπογράψει για αυτή την ενδυματολογική βαρβαρότητα.


Στον αντίποδα ο Manson δηλώνει Σύμφωνα με τον Manson σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Consequence of Sound ” Τη μέρα που συναντηθήκαμε φορούσε το μπλουζάκι και μου είπε ” Σε επανέφερα στο προσκήνιο” Και ο goth rocker συμπλήρωσε “Είναι άσχημο να το λέει αυτό σε μένα, ήταν ένα πραγματικό κ!@#παιδο που είχε το θράσος να μου το πει αυτό” και συνέχισε “Είναι από αυτούς τους κιτς τύπους που σε πιάνουν όταν σου μιλάνε και σου απευθύνουν τον λόγο λέγοντας σου yo-yo bro! Εκείνη τη στιγμή εγώ ήμουν σε φάση, “πρέπει να κάτσεις κάτω, να ηρεμήσεις, μην έρχεσαι σε μένα έτσι! οκ; Κάτσε κάτω αγόρι μου.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - αποκλειστικό: Τίτλοι τέλους για το ριάλιτι; Ο προβληματισμός και η μεγάλη απόφαση!

Μέσα στο περίεργο αυτό κλίμα, ο Manson τον τρόλαρε παίρνοντας εύκολα τη ρεβάνς. Όπως ο ίδιος διηγείται το περιστατικό: “Την επόμενη μέρα του είπα ότι θα περάσω από την πρόβα του και το πίστεψε. Πίσ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share