Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το απίστευτο σκηνικό στον γάμο της Άννας Μπουσδούκου! Το κυνηγητό με τους φωτογράφους και η ενόχληση της!

Γιατί ενοχλήθηκε;

14 Σεπτεμβρίου 2017 12:45
Το απίστευτο σκηνικό στον γάμο της Άννας Μπουσδούκου! Το κυνηγητό με τους φωτογράφους και η ενόχληση της!

Ο γάμος τους έγινε τηρώντας όλες τις παραδόσεις με την όμορφη νύφη να έχει αναλάβει η ίδια τις προετοιμασίες ενώ το κυκλαδίτικο νησί είναι το αγαπημένο της, γι’αυτό και ήθελε να παντρευτεί εκεί.

Το ζευγάρι έφτασε στην Αντίπαρο λίγες ημέρες νωρίτερα για τις τελευταίες λεπτομέρειες ενώ ο γάμος έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, κοντά στη δύση του ήλιου, με τα χρώματα του ουρανού να είναι μαγευτικά. Τόσο η νύφη όσο και οι καλεσμένοι έφτασαν στο εκκλησάκι με καραβάκι, ενώ η Άννα Μπουσδούκου ήταν πανέμορφη μέσα στο δωρικό νυφικό της και συνοδευόταν από τρία παρανυφάκια, δυο κοριτσάκια κι ένα αγόρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στη showbiz: Διέλυσαν τα πάντα μετά από 7 χρόνια και 2 παιδιά!

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν και ο πατέρας της νύφης, ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Μπουσδούκος, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η εγκυμονούσα Σία Κοσιώνη.

Παρόντες ήταν και φωτογράφοι, γεγονός που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ΛΟΙΠΟΝ ενόχλησε τους ανθρώπους γύρω από το ζευγάρι, που γνωρίζουν ότι τόσο η Άννα όσο και ο Σταύρος αποφεύγουν την δημοσιότητα!

Μάλιστα, κάποια προσπάθησαν να καλύψουν τη νύφη με ένα σακάκι ώστε να μην υπάρχουν πλάνα και ενσταντανέ της, κάτι που την ενόχλησε. Τελικά όμως δεν δόθηκε συνέχεια με αποτέλεσμα όλα να κυλούν ομαλά.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share