Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χωρίζει ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια που έχουν υπάρξει; Φήμες μιλούν για το διαζύγιο της χρονιάς!

13 Σεπτεμβρίου 2017 19:45
Χωρίζει ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια που έχουν υπάρξει; Φήμες μιλούν για το διαζύγιο της χρονιάς!

Η έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει υποστηρίζει ότι η Shakira και ο Gerard Piqué χωρίζουν, με τον ποδοσφαιριστή να δίνει τροφή για εικασίες.

Μετρώντας περισσότερα από εφτά χρόνια σχέσης, η Shakira και ο Gerard Piqué μοιάζουν ως ένα ονειρικό ζευγάρι. Γονείς δύο παιδιών, του Sasha και του Milan, φαίνονταν αχώριστοι. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Διαβάστε παρακάτω…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεοντάρντο Ντι Κάπριο: Η πανέμορφη νέα σύντροφός του! (photo)

Νέες ενδείξεις, που έχουν ήδη επισημανθεί από τον Τύπο της Ισπανίας, όπου κατοικεί το ανδρόγυνο αφού ο Gerard Piqué είναι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, υποστηρίζουν ότι έρχεται το τέλος στον έρωτά τους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Shakira αγόρασε μόνη της ένα σπίτι στην Ισπανία και το τελευταίο διάστημα κανείς δεν έχει μαζί το ζευγάρι.

Συν τοις άλλοις, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ, στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Gerard Piqué έδωσε το μεγαλύτερο σημάδι για τις εξελίξεις στη σχέση του με την Κολομβιανή σταρ.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής συνήθιζε πάντα να πανηγυρίζει τα τέρματα που σημείωνε σηκώνοντας τα χέρια του στον αέρα, σημειώνοντας τον αριθμό «δύο» σε καθένα από αυτά, προς αναγνώριση της κοινής ημερομηνίας γέννησης (2 Φεβρουαρίου) που μοιράζεται με την -κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερη- σύζυγό του.

Στο τελευταίο ματς, ωστόσο, ο Gerard Piqué έδειξε τον αριθμό «δύο» μόνο στο ένα χέρι, ενώ στο άλλο.. ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο, σε μία άσεμνη χειρονομία που δεν πέρασε απαρατήρητη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Περιστέρι: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από το διαμέρισμα που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα τα δίδυμα αγοράκια!

Η άτακτη συμπεριφορά του 30χρονου ποδοσφαιριστή φούντωσε τις φήμες για το χωρισμό του ζευγαριού, το οποίο δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επίσημα επί του θέματος.

Η Shakira και ο Gerard Piqué, μάλιστα, είχαν εμφανιστεί μαζί στο video clip του «Me Enamoré» πριν λίγους μήνες και είχαν μοιραστεί τον έρωτά τους με το κοινό.

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share