Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι σπόντες του Λούκα Γιώρκα και η αποκάλυψη για το χωρισμό του με την Έλενα Ράπτη: «Δεν ασχολούμαι με…»

13 Σεπτεμβρίου 2017 15:00
Οι σπόντες του Λούκα Γιώρκα και η αποκάλυψη για το χωρισμό του με την Έλενα Ράπτη: «Δεν ασχολούμαι με…»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Λούκας Γιώρκας στο περιοδικό People και την Γωγώ Θωμά!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε και για χωρισμό του από την Έλενα Ράπτη, που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Μέσων.

«Ήταν αναμενόμενο να πάρει δημοσιότητα. Δεν με πείραξε. Όταν έκλεινε η πόρτα, όλα έμεναν έξω. Για τη σχέση μας γράφτηκαν διάφορα, ανάμεσα στα οποία και πολλά άσχημα.

Δεν εισέβαλαν όμως ποτέ με βία στον προσωπικό μας χώρο. Γράφτηκαν αναλήθειες, αλλά δεν ασχολούμαι. Κανένα δημοσίευμα του χωρισμού μας δεν προσέγγισε την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Η αδιανόητη γκάφα της παραγωγής που δείχνει ότι το ριάλιτι δεν έχει καμία απολύτως τύχη και μετράει μέρες! (video)

Όσο για το αν θα άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης, ο ίδιος δήλωσε με ειλικρίνεια: «Τέλος δεν λέω ποτέ για τίποτα. Πολλές φορές η ζωή σού τα φέρνει με τέτοιο τρόπο ώστε να γελάει μαζί σου. Ποτέ δεν λέω ποτέ».

Ακόμα, αναφέρθηκε και στη συνεργασία που έχει με την πρώην σύντροφό του, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της, επισημαίνοντας: «Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και να έχουμε μια επικοινωνία με την Έλενα.

Είχαμε κάνει τότε μία μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, Το Μυστικό της Νίκης, για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο επεισόδιο, Το Μυστικό της Νίκης 2: Οι Περιπέτειες του Βίκτωρα.

Ήταν μια δική μου ιδέα και έχω καταθέσει προτάσεις και για επόμενα επεισόδια. Είναι όμως μία καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης που κάποια στιγμή μπορεί να τελειώσει. Η Έλενα στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων ασχολείται και με κάτι άλλο, το οποίο δεν ξέρω αν θέλει να ανακοινώσει, όπου μπορεί επίσης να συνεργαστούμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - αποκλειστικό: Σάλος με το ριάλιτι - αποτυχία! Τι συμβαίνει στα κρυφά με τους συγγενείς των παικτών και αποτελεί σκάνδαλο;

Καταλήγοντας, σχετικά με το αν έχει προχωρήσει τη ζωή του κι αν είναι έτοιμος για μια νέα σχέση, εξομολογήθηκε: «Βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική φάση επαγγελματικά.

Φόρτισα τις μπαταρίες μου, γιατί ήμουν ένα μήνα στην Κύπρο, κλεισμένος στο σπίτι. Είχα ανάγκη να μείνω μόνος. Επιζητώ καθημερινά να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου.

Επέστρεψα με όρεξη και πολλές ιδέες. Αφήνω τα πράγματα να έρχονται φυσικά. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος για ό,τι έρθει».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share