Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανανεωμένη και ευδιάθετη σε συναυλία με τον γιο της η Νατάσα Καραμανλή! (Video)

13 Σεπτεμβρίου 2017 10:57
Ανανεωμένη και ευδιάθετη σε συναυλία με τον γιο της η Νατάσα Καραμανλή! (Video)

Άκρως ανανεωμένη και ευδιάθετη εμφανίστηκε η Νατάσα Καραμανλή με τον γιο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί πασίγνωστο φάρμακο από την αγορά!

Μπορεί να έχουν περάσει 8 χρόνια από την ημέρα που ο Κώστας Καραλανλής παραιτήθηκε από πρωθυπουργός, όμως ακόμα η Νατάσα Καραμανλή μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται καύσωνας: Αυστηρή προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για την έντονη ζέστη που θα ακολουθήσει! (video)

Έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας, η Νατάσα Καραμανλή εμφανίζεται πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η Νατάσα Καραμανλή έχει μάλιστα πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ δεν διστάζει να συνοδεύσει τα παιδιά της που είναι πια έφηβοι.

Έτσι και πρόσφατα, η Νατάσα Καραμανλή με το σύζυγο της Κωνσταντίνο Καραμανλή βρέθηκαν στο πανέμορφο νησί της Ρόδου προκειμένου να ευχηθούν στο ζεύγος Καμπουράκη για τη βάφτιση των διδύμων τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - αποκλειστικό: Σάλος με το ριάλιτι - αποτυχία! Τι συμβαίνει στα κρυφά με τους συγγενείς των παικτών και αποτελεί σκάνδαλο;

Στο πάρτι που ακολούθησε, όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο που ακολουθεί, η Νατάσα με το γιο της απόλαυσαν τη συναυλία που έδωσαν ο Αντώνης Ρέμος και η Νατάσα Θεοδωρίδου και φυσικά ο Σταμάτης Κόκοτας που συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την ερμηνεία του.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share