Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέες φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό γάμο της Άννας Μπουσδούκου! Η εμφάνιση της εγκυμονούσας Σίας Κοσιώνη που μαγνήτισε τα βλέμματα! (photos)

12 Σεπτεμβρίου 2017 16:49
Νέες φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό γάμο της Άννας Μπουσδούκου! Η εμφάνιση της εγκυμονούσας Σίας Κοσιώνη που μαγνήτισε τα βλέμματα! (photos)

Το κολύμπι και τις ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στο κύμα λίγες ώρες αργότερα διαδέχτηκε μια κοινωνική υποχρέωση που τόσο ο Κώστας Μπακογιάννης όσο και η Σία Κοσιώνη εκπλήρωσαν από καρδιάς.

Ο λόγος για τον γάμο της Άννας Μπουσδούκου και του Σταύρου Ιωαννίδη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην Αντίπαρο με παρόντες λίγους αλλά ξεχωριστούς στην καρδιά του ζευγαριού καλεσμένους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά: Χρεοκόπησε πασίγνωστη εταιρεία! Στον δρόμο χιλιάδες εργαζόμενοι

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο και την άγρια ομορφιά του νησιού οι δύο δημοσιογράφοι, που μετρούν αρκετά χρόνια μαζί, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια παραδοσιακή τελετή που επιμελήθηκε στην παραμικρή της λεπτομέρεια η πανέμορφη νύφη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Έκτακτη ανακοίνωση του Epsilon για το σημερινό επεισόδιο!

Σημειώνεται ότι μία μέρα πριν το μυστήριο το ζευγάρι διοργάνωσε ένα beach party με άφθονα κοκτέιλ και εδέσματα, ενώ μετά τον γάμο τους ακολούθησε γλέντι σε beach bar της περιοχής.

Παρά το προχωρημένο της εγκυμοσύνης της η Σία Κοσιώνη πιο γοητευτική από κάθε άλλη φορά και επιλέγοντας τη διαχρονική τάση του καλοκαιριού, αυτή της μαρινιέρας, ήταν από τις πρώτες που έσυραν τον χορό βιώνοντας και η ίδια στο έπακρο τη χαρά των φίλων της που έλαμπαν από ευτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αληθινή ιστορία: "Ο γείτονας μου έκανε έρωτα κάθε βράδυ! Έτσι αποφάσισα να..."

Φωτογράφος: PapadakisPress/Μιχάλης Αρχοντίδης

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share