Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η Σία Κοσιώνη τρελαίνει την παραλία με μαγιό στον 8 μήνα απίστευτες! Αποκλειστικές φωτογραφίες

12 Σεπτεμβρίου 2017 09:54
Η Σία Κοσιώνη τρελαίνει την παραλία με μαγιό στον 8 μήνα απίστευτες! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πριν από δυο μήνες και συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου του 2017 ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο γάμος διαδραματίστηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι και η Σία Κοσιώνη με φουσκωμένη την κοιλίτσα της μέσα στο λευκό νυφικό της ανέβηκε τα σκαλιά της μικρής εκκλησίας σε κλίμα συγκίνησης, σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: 5+1 λόγοι που αποδεικνύουν ότι είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών!


Ο γάμος της καλής της φίλης αλλά και συνεργάτιδός της Άννας Μπουσδούκου με τον Σταύρο Ιωαννίδη στην Αντίπαρο το περασμένο Σάββατο στάθηκε μια θαυμάσια αφορμή για την Σία Κοσιώνη και τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη να περάσουν λίγες ημέρες κοντά στην θάλασσα που η αλήθεια είναι τους είχε λείψει αφού το νιόπαντρο ζευγάρι επέλεξε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του στο χωριό του Περιφεριάρχη Στερεάς Ελλάδας, το Καρπενήσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρκίνος: Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του πιο ευαίσθητου ζωδίου!

Στην Αντίπαρο λοιπόν τους τσάκωσε και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές σε απόμερη παραλία. Η Σία Κοσιώνη με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα καθώς βρίσκεται στον 8ο μήνα φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και η σιλουέτα της εντυπωσίασε.

Το ζευγάρι αντάλλαξε καυτά φιλιά και αγκαλιές και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στις πιο προσωπικές στιγμές τους!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share