Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Οι δυο όροι που έθεσε ο Ηλίας Ψινάκης για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» δεν έχουν προηγούμενο στην ελληνική τηλεόραση! Tα «καρφιά» για τον Τανιμανίδη (video)

10 Σεπτεμβρίου 2017 18:12
Οι δυο όροι που έθεσε ο Ηλίας Ψινάκης για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» δεν έχουν προηγούμενο στην ελληνική τηλεόραση! Tα «καρφιά» για τον Τανιμανίδη (video)

Ο ΣΚΑΙ έχει αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες για το νέο show που θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και οι συζητήσεις για την διαμόρφωση της ομάδας βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και πολλά έχουν ακουστεί γύρω από τη συμμετοχή του Ηλία Ψινάκη. Ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο project αλλά μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του EPSILON και στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» αποκάλυψε τους δυο όρους που έθεσε στο κανάλι και… κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί σίγουρα στην ελληνική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε πως συναντήθηκε με τους ιθύνοντες του καναλιού και θα δεχόταν να μπει στο παιχνίδι με βάση δύο όρους: «Ότι χρήματα είναι να πάρω εγώ να τα παίρνει ο κόσμος που δεν έχει να φάει και να καλύπτουν αυτά τα λεφτά πραγματικά ανάγκες του κόσμο που υποφέρει κι εκεί τα βρήκαμε και ο δεύτερος όρος ήταν πως για να κάνεις κάτι πρέπει να έχει χημεία για να έχω εγώ χημεία μαζί τους και είχα ορισμένες ιδέες. Εγώ ήθελα να κάνω μια συνεργασία με τον Μητσικώστα που έχουμε χημεία, την Καβογιάννη, την Δήμητρα Παπαδοπούλου, την Μπακοδήμου , τον Πανούση ο οποίος μου είπε ότι δεν μπορεί αλλά ο Μητσικώστας μου είπε πως είναι μέσα.»

Όταν, δε, η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη συμμετοχή του Σάκη Τανιμανίδη στο παιχνίδι εκείνος απάντησε με υποτιμητικό ύφος πως «Α δεν τα ξέρω αυτά, ούτε τι χρώμα έχει η κιλότα της Ελένης Μενεγάκη».

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share