Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μας αιφνιδίασε! Καινούργια σεζόν, αλλαγές και νέος σύντροφος για την Φαίη Σκορδά! Οι «πιπεράτες» αποκαλύψεις on camera! (video)

9 Σεπτεμβρίου 2017 19:32
Μας αιφνιδίασε! Καινούργια σεζόν, αλλαγές και νέος σύντροφος για την Φαίη Σκορδά! Οι «πιπεράτες» αποκαλύψεις on camera! (video)

Η Φαίη Σκορδά κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα, σταθερά μέσα από τη συχνότητα του ANT1 και την εκπομπή «Πρωινό» μόνο που φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά καθώς οι αποχωρήσεις πάνε κι έρχονται από την ομάδα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι τρεις άτακτες φιλενάδες στο κέντρο της Λαμίας και η κάμερα που τις έπιασε επ' αυτοφώρω! (video)

Στο δυναμικό της ομάδας της Φαίης Σκορδά θα παραμείνουν μόνο ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Κώστας Τσουρός. Ερωτηματικά είχε προκαλέσει ωστόσο το τηλεοπτικό μέλλον της Σάσας Σταμάτη καθώς δημοσιεύματα την ήθελαν να απομακρύνεται από το πλευρό της Φαίης κάτι που τελικά ισχύει και πληροφορίες μάλιστα του youweekly.gr αναφέρουν πως οι σχέσεις των δυο γυναικών μόνο φιλικές δεν είναι…

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη λίγο πριν την εκπομπή της στην κάμερα των Αποκαλυπτικών και μίλησε μεταξύ άλλων και για την σχέση της με την Σάσα Σταμάτη αλλά και για την προσωπική της ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά μαζί Μαρία Σολωμού και Μάριος Αθανασίου! Η κοινή τους φωτογραφία με την ευχάριστη είδηση!

«Δεν θα είναι η Σάσα μαζί μας φέτος έχω καιρό να μιλήσω μαζί της αλλά τη σκέφτομαι με χαμόγελο. Όπως πάντα κάνω αλλαγές και θέλω να βάλω τηλεθεάτριες σε αυτό το κομμάτι της εκπομπής και είμαι και πάντα αγχωμένη» και όσον αφορά την προσωπική της ζωή δήλωσε πως «Σαφώς και δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ τον εαυτό μου μετά από 20 χρόνια και πως θα είναι και αν θα είμαι μόνη μου ή όχι. Απλώς δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία σκέψης. Δεν είναι ότι λέω όχι. Αυτά δεν ξέρεις και πως έρχονται. Υπάρχουν δυο παιδιά και για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share