Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει για πρώτη φορά το γραφείο του Σάκη Τανιμανίδη και μας αφήνει άφωνους με τον χώρο και την διακόσμηση! (photo)

7 Σεπτεμβρίου 2017 12:50
Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει για πρώτη φορά το γραφείο του Σάκη Τανιμανίδη και μας αφήνει άφωνους με τον χώρο και την διακόσμηση! (photo)

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ζουν τον έρωτά τους ανενόχλητοι παρά το γεγονός πως όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω τους.

Αυτή την περίοδο και οι δυο βρίσκονται στην Αθήνα, αφού πέρασαν ένα μαγευτικό καλοκαίρι σε διάφορα ελληνική νησιά αλλά και στο εξωτερικό κάνοντας τουρ στην Ευρώπη. Τώρα έχουν γυρίσει και οι δυο στην βαρετή καθημερινότητα της Αθήνας και στις δουλειές τους…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης ζητά την προσοχή σας: Δυσκολίες και φουρτούνες το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την Πανσέληνο!

Μπορεί τα νέα επαγγελματικά βήματα της Χριστίνας να μην είναι ακόμη γνωστά καθώς όπως όλοι θυμόμαστε είχε παρατήσει την δουλειά της για να πάει στον Άγιο Δομίνικο να ζήσει τον έρωτά της, όμως ο Σάκης Τανιμανίδης εργάζεται καθημερινά σε μια εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων εν ονόματι «BABY BLUE PROJECT» και όπως φαίνεται η γυναίκα της ζωής του τον επισκέπτεται καθημερινά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instostories της δημοσίευσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του γραφείου του Σάκη και μας έπεσαν τα μαλλιά. Ο χώρος τεράστιος και η διακόσμηση άλλο πράγμα. Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 15 άγνωστοι έρωτες της ελληνικής showbiz! Πασίγνωστοι Έλληνες που υπήρξαν ζευγάρι και ελάχιστοι το γνώριζαν!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share