Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστης ηθοποιού για τις δύσκολες στιγμές μετά την εγκυμοσύνη της!

6 Σεπτεμβρίου 2017 14:45
Η συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστης ηθοποιού για τις δύσκολες στιγμές μετά την εγκυμοσύνη της!

Η γνωστή ηθοποιός μιλά πρώτη φορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την εγκυμοσύνης αλλά και για την ζωή της τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου! Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά!

Ο λόγος για την Μέγκαν Φοξ η οποία μέχρι και σήμερα αποτελεί το όνειρο πολλών αντρών.

Η ίδια παρ’όλα αυτά έχει κάνει τρεις εγκυμοσύνες και μίλησε για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον ερχομό του τρίτου της γιου. Την οικογένεια μαζί με τον μωρό συμπληρώνουν οι άλλοι δυο της γιο Νόα Σάνον και ο Μπόντι Ράμσον.

Η ίδια συγκεκριμένα είπε: «Δεν κοιμήθηκα για περίπου έναν χρόνο. Δεν υπήρξε ούτε μία νύχτα σε αυτό το διάστημα, που να κοιμήθηκα συνεχόμενα», αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός. «Θηλάζω ακόμη τον Τζούρνει, ο οποίος με ξυπνάει κάθε λίγο και λιγάκι. Κι αν δεν το κάνει εκείνος, το κάνουν οι δύο άλλοι μου γιοι, που έρχονται στο κρεβάτι μου, όταν κοιμάμαι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται: Το πρώτο πάμφθηνο εκπτωτικό χωριό στο κέντρο της Αθήνας! Πότε θα ανοίξει τις πύλες του;

Ενώ πρόσθεσε: «Έδωσα μία μεγάλη μάχη με τα κιλά της εγκυμοσύνης, προκειμένου να τα χάσω. Εκείνη η περίοδος ήταν για εμένα μία διαρκής πάλη. Έπρεπε να περπατάω πολύ και να τρέχω πολύ. Ήταν απαίσιο».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share