Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όταν δεν επιβάλλει το νόμο... ξεδιπλώνει τις σκέψεις του: Αυτός είναι ο αστυνομικός που γράφει στίχους για τον Νίνο και τον Σταν!

6 Σεπτεμβρίου 2017 14:13
Όταν δεν επιβάλλει το νόμο... ξεδιπλώνει τις σκέψεις του: Αυτός είναι ο αστυνομικός που γράφει στίχους για τον Νίνο και τον Σταν!

Ο νεαρός αστυνομικός της Ασφάλειας Υψηλών Προσώπων, όταν δεν συνοδεύει τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα από τον πολιτικό και οικονομικό κόσμο, όταν δεν επιβάλλει το νόμο, βγάζει τη στολή και στη λευκή επιφάνεια του υπολογιστή ξεδιπλώνει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου! Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά!

Εικόνες και ερεθίσματα της καθημερινότητας, ανομολόγητα πάθη που κρύβονταν βαθιά στο υποσυνείδητο, ακόμη και θυμός για τον πόνο μιας εφήμερης αγάπης που γράφτηκε στην άμμο και έσβησε με το κύμα, ξεπροβάλλουν και μετουσιώνονται σε στίχους.

Μικρά κομμάτια ψυχής που “ντύνονται” με μελωδίες και παίρνουν σάρκα και οστά στις μεγάλες πίστες της Αθήνας. Ο Γιώργος Μακρής, γράφει μανιωδώς και συνεργάζεται με γνωστούς καλλιτέχνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται: Το πρώτο πάμφθηνο εκπτωτικό χωριό στο κέντρο της Αθήνας! Πότε θα ανοίξει τις πύλες του;

Μάλιστα ο δίσκος από την τελευταία του συνεργασία με τον Σταν έγινε πλατινένιος, ενώ ήδη βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει τον δεύτερο.

Πηγή: E-Radio.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share