Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

H Meghan Markle μιλάει για όλα: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι;

5 Σεπτεμβρίου 2017 19:50
H Meghan Markle μιλάει για όλα: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι;

Η σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, με το ζευγάρι να προσπαθεί από την αρχή να αποφύγει τους παπαράτσι και να ζήσει τον έρωτα του. Η 36χρονη ηθοποιός, ωστόσο, μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση που έχει απασχολήσει όσο καμία άλλη τον διεθνή Τύπο τον τελευταίο καιρό. Η Μαρκλ παραχώρησε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στο Vanity Fair, στην οποία δεν δίστασε να δηλώσει ερωτευμένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Stradivarius: Το στιλάτο μαύρο πουλόβερ που θα απογειώσει την εμφάνισή σου! (Photo)

Η ίδια δήλωσε αφοπλιστικά: «Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει μια στιγμή που θα βγούμε μπροστά και θα παρουσιαστούμε και θα έχουμε ιστορίες να πούμε, αλλά ελπίζω να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτή είναι η δική μας στιγμή. Είναι για εμάς. Εν μέρει είναι αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο, το ότι είναι μόνο δική μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, λατρεύω μια μεγάλη ιστορία αγάπης».

Η εντυπωσιακή ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα πως το ζευγάρι είναι μαζί έναν χρόνο, καθώς γνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2016.Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της σχέσης, η Μαρκλ σχολίασε: «Έχει τις δυσκολίες της, αλλά έρχονται σε κύματα – κάποιες μέρες τις αισθάνομαι πιο δύσκολες από άλλες».

Ακόμα, τόνισε πως έχει την απόλυτη στήριξη τόσο από τους κοντινούς της ανθρώπους όσο και από το «αγόρι της», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η 36χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς «Suits» δήλωσε ακόμα πως: «Μπορώ να σου πω πως στο τέλος της μέρας είναι πολύ απλό. Είμαστε δυο άνθρωποι που είναι πραγματικά χαρούμενοι και ερωτευμένοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Νεκρός ο Έλληνας ηθοποιός, Βαγγέλης Κομματάς!

Όσο για την ίδια, η Μαρκλ αποκάλυψε πως δεν έχει αλλάξει καθόλου μετά την σχέση της με τον πρίγκιπα του βρετανικού θρόνου. Όπως τόνισε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με εμένα. Είμαι ακόμα το ίδιο πρόσωπο που ήμουν και ποτέ δεν προσδιορίστηκα από κάποια σχέση μου».

πηγή: marieclaire.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share