Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα ατελείωτα bachelor party της συντρόφου του Mr. Survivor και οι πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο υπερπαραγωγή! (Photo)

5 Σεπτεμβρίου 2017 13:35
Τα ατελείωτα bachelor party της συντρόφου του Mr. Survivor και οι πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο υπερπαραγωγή! (Photo)

Το μυστικό είχε αποκαλυφθεί πριν από μερικές εβδομάδες, όταν στα μέσα Ιουλίου η Σεϊμά Σουμπασί παρέα με καλλονές Τουρκάλες φίλες της βρέθηκε να κάνει το bachelor party της στη Μύκονο.

Η πανέμορφη σύντροφος του παραγωγού του «Survivor» κοιμόταν ελάχιστα και περνούσε τις μέρες και τις νύχτες της στα κλαμπ και στις παραλίες του Νησιού των Ανέμων, πότε χορεύοντας και πότε κάνοντας βόλτες στις μπουτίκ.

Το μονόπετρο είχε δοθεί πολύ νωρίτερα και η πρόταση γάμου από τον Ατζούν είχε έρθει μήνες πριν. Από την πρώτη στιγμή εκείνος ήξερε ότι η Σεϊμά θα ήταν η μοιραία γυναίκα της ζωής του, οπότε δεν είχε κανέναν λόγο να περιμένει. Ωστόσο, η νεαρή Τουρκάλα δεν βιαζόταν να παντρευτεί τον πανίσχυρο παραγωγό με τον οποίο έχει σχέση από τα 20 της...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στο θρίλερ: Γι' αυτό οι αρχές πιστεύουν ότι τα οστά στην Μάνη ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου!

Όμως έφτασε η στιγμή που είπε το μεγάλο «ναι» και πλέον για τρεις ολόκληρους μήνες μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η τελετή, η Σεϊμά θα γιορτάζει με όποιον τρόπο μπορεί και η ίδια αλλά και οι πολυπληθείς παρέες της.

Ο έρωτάς τους παραμένει παράφορος και ο Ατζούν την παίρνει παντού μαζί του, ενώ δεν της χαλά χατίρι. Είναι γνωστό πως η Σεϊμά λατρεύει τα ρούχα και το shopping, άλλωστε ήταν ενδυματολόγος όταν γνωρίστηκαν στα τηλεοπτικά παρασκήνια, και φυσικά δεν χάνει ευκαιρία να επισκέπτεται κλαμπ.

Από το Μπόντρουμ στην Ιμπιζα και από τη Μύκονο τώρα στην Καλιφόρνια, απ’ όπου ανεβάζει καθημερινά βίντεο και φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram για τους 1,8 εκατομμύρια followers της.

Μαζί της πάντα και η κορούλα της, που μοιάζει καταπληκτικά στον μπαμπά της και την οποία έχει μεταμορφώσει σε μικρό μοντέλο που πότε φωτογραφίζεται ως γοργόνα και πότε ως μικρή πριγκίπισσα. Η νεαρή καλλονή γιορτάζει την περίοδο πριν από τον γάμο της με τον Ατζούν, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου στο Σεν Τροπέ.

Έχουν ήδη προσκληθεί 200 άτομα, καθώς ήταν προσωπική απόφαση του Ιλιτζαλί να γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο.

Ο Τούρκος μιντιάρχης επιθυμεί να κρατήσει μυστικές τις πληροφορίες και μέχρι στιγμής ελάχιστα είναι τα στοιχεία που αφορούν το γεγονός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Stradivarius: Το στιλάτο μαύρο πουλόβερ που θα απογειώσει την εμφάνισή σου! (Photo)

Το πάρτι θα διαρκέσει τρεις μέρες και όλοι οι προσκεκλημένοι θα είναι φιλοξενούμενοί του. Έχει φροντίσει για τα πάντα εδώ και ημέρες έχει προχωρήσει σε κρατήσεις στα ξενοδοχεία και φυσικά έχει οργανώσει τα γλέντια και τις εκπλήξεις που θα απολαύσουν οι καλεσμένοι του που θα δώσουν το «παρών».

Φυσικά τον πρώτο λόγο θα έχουν οι στενοί φίλοι και συνεργάτες του, οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στον τριήμερο εορτασμό. Αμέσως μόλις επιστρέψει η Εμρούν, η μία εκ των δύο συνεταίρων του στην Acun Medya, από την Αμερική θα μπουν όλα στην τελική ευθεία.

Από την Ελλάδα ήδη έχει προσκληθεί ο Γιάννης Αλαφούζος, ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, ενώ προσκλητήριο πήραν φυσικά και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι ούτως ή άλλως έχουν στενή σχέση με το ζευγάρι - το καλοκαίρι μάλιστα βρέθηκαν και οι τέσσερις για λίγες ημέρες στη Μύκονο.

Οι ίδιοι δεν αποκαλύπτουν το παραμικρό, καθώς η σχέση τους με το ζευγάρι δεν είναι επαγγελματική αλλά προσωπική και βαθιά φιλική.

Η λίστα των καλεσμένων είναι πολύ αυστηρή και οι φωτογραφίες που θα διαρρεύσουν στον Τύπο θα είναι πλήρως ελεγμένες αφού, μεταξύ άλλων, θα προσκληθούν και Τούρκοι πολιτικοί, καθώς ο Ιλιτζαλί παραμένει πιστός οπαδός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο εδώ: Δείτε πρώτοι από όλους το νυφικό της Ελένης Τσολάκη! Πρόκειται για υπερπαραγωγή (photos)

Οι προετοιμασίες για τη Σεϊμά έχουν αρχίσει εδώ και καιρό. Γυμνάζεται σκληρά και καθημερινά, δοκιμάζει στυλιστικά tips, τα οποία δημοσιοποιεί, ενώ οι φίλες της δεν χάνουν ευκαιρία να διοργανώνουν πάρτυ και εκπλήξεις, τα οποία διανθίζουν ευχάριστα την πορεία της φίλης τους προς τον γάμο της.

Έτσι, μετά το bachelor πάρτι της Μυκόνου, στις 6 Αυγούστου, οι φίλες της Σεϊμά ετοίμασαν μια τούρτα στην οποία αναγραφόταν η φράση «Seyma said yes», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως εκείνη ήταν η δύσκολη στην όλη ιστορία αλλά τελικά είπε το πολυπόθητο «ναι»...

Ουσιαστικά η εταιρεία του παραγωγού του «Survivor» είναι σε γαμήλιο mood, καθώς πριν από μία εβδομάδα παντρεύτηκε ο συνέταιρος και κολλητός φίλος του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Εσάτ Γιοντούντζ, με την πανέμορφη Χαντέ Γκιουλσέν, την οποία αποκαλούν και «Σαρλίζ Θερόν της Τουρκίας». Ο Ατζούν ήταν ο κουμπάρος του φίλου του και σε όλα τα ενσταντανέ εκτός από χαρούμενος δείχνει και ιδιαίτερα συγκινημένος. Όσοι τον γνωρίζουν καταλαβαίνουν το γιατί, καθώς οι φίλοι του είναι η μισή ζωή του.

Όλο το πρόγραμμά του, εκτός από τις επαγγελματικές δραστηριότητες και την οικογενειακή ζωή του, είναι χτισμένο πάνω στις φιλικές σχέσεις του...

Ο γάμος του καλύτερού του φίλου τον γέμισε χαρά.

Γι’ αυτό και ανάρτησε τέσσερις φωτογραφίες από την τελετή στον λογαριασμό του στα social media παρότι είναι γενικά φειδωλός σε ό,τι αφορά τη δημοσιοποίηση στιγμών της προσωπικής του ζωής. Ούτως ή άλλως ο Εσάτ είναι ο άνθρωπος με τον οποίο έχουν φτιάξει μαζί την Acun Medya και δουλεύουν πάντα μαζί. Ειδικά σε ό,τι αφορά το «Survivor» οι δύο φίλοι λειτουργούν σαν ένα μυαλό.

Πάντα εντυπωσιακή και με ιδιαίτερο στυλ, η μέλλουσα κυρία Ιλιτζαλί δεν σταματά να γιορτάζει

Ακόμη και πολιτικά ο Ατζούν και ο Εσάτ είναι ταυτισμένοι. Φωτογραφίες και υποταγή στον Κεμάλ και σημαίες με εθνόσημα κάθε φορά που υπάρχει κάποια εθνική επέτειος στην Τουρκία...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Νεκρός ο Έλληνας ηθοποιός, Βαγγέλης Κομματάς!

Ο γάμος του Εσάτ και της Χαντέ ήταν παραμυθένιος και όλοι παραμιλούσαν με τη μοναδική ομορφιά της νύφης, η οποία φορούσε εκπληκτικό νυφικό το οποίο αγκάλιαζε το σώμα της και αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Ακολούθησε πάρτι μέχρι πρωίας όπου όλοι ήπιαν, χόρεψαν και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και βίντεο, με τη Σεϊμά να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση και να κλέβει τις εντυπώσεις. Ήξερε ότι αυτός ήταν ο τελευταίος γάμος που συνόδευε τον Ατζούν ως απλή σύντροφός του.

Ο επόμενος θα είναι ο δικός της, στον οποίο όλα θα πάρουν άλλες διαστάσεις, σίγουρα πολύ μεγαλύτερες απ’ όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Ο γάμος του καλύτερου φίλου και συνεργάτη του Ατζούν Ιλιτζαλί, Εσάτ Γιοντούντζ, με την πανέμορφη Χαντέ Γκιουλσέν, την οποία αποκαλούν και «Σαρλίζ Θερόν της Τουρκίας»

Ένα διαφορετικό love story

Μπορεί ένας τόσο ισχυρός άνδρας να παραμένει ερωτευμένος επτά χρόνια μετά και έχοντας τη φήμη του playboy; Λογικά η απάντηση θα ήταν αρνητική. Εφόσον όμως πρόκειται για τον Ατζούν και τη Σεϊμά όλα αλλάζουν.

Το παραμυθένιο love story δεν θυμίζει ούτε τις προηγούμενες σχέσεις, αλλά ούτε και τους γάμους του παραγωγού οι οποίοι είχαν άδοξο τέλος.

Ένα κορίτσι 20 ετών κατάφερε να του κλέψει την καρδιά και να ανατρέψει όλα όσα πίστευε μέχρι τότε. Η γεννημένη στις 2 Ιουλίου του 1990 απόφοιτη Σχεδίου Μόδας και πανέμορφη Σεϊμά δεν είχε βάλει στόχο της να κατακτήσει τον Ατζούν.

Αυτό που την ενδιέφερε ήταν ο χώρος της μόδας, ο οποίος συνεχίζει να την ενδιαφέρει πολύ, εξ ου και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις. Εχοντας γίνει μοντέλο και εν συνεχεία παρουσιάστρια, η ψηλόλιγνη Τουρκάλα θα προσπαθήσει μέσω ενός επάθλου που θα κερδίσει σε τηλεπαιχνίδι να δώσει ώθηση στην καριέρα της και γι’ αυτό ασχολείται με την ενδυματολογία.

Όταν συναντήθηκε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, εργαζόταν backstage κι εκείνος ήταν παρουσιαστής. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και όσοι γνωρίζουν λένε ότι η φλόγα ανάμεσά τους παραμένει αναμμένη και από τις δύο πλευρές. Ο Ατζούν είναι σαν να βρήκε το λιμάνι του μετά από πολλές περιπλανήσεις.

«Η Σεϊμά έχει απίστευτη επιρροή επάνω του. Τον λατρεύει, τον ακολουθεί παντού αλλά και εκείνος δεν της χαλάει χατίρι. Ακόμη και όταν έκανε το bachelor party της στη Μύκονο, την άφησε να διασκεδάσει με τις φίλες της και μετά πήρε το εντυπωσιακό πράσινο ταχύπλοό του και πήγε να τη βρει για να περάσουν μαζί κάποιες μέρες στη Μύκονο. Τη λατρεύει, είναι η γυναίκα της ζωής του», εξομολογείται άνθρωπος από το περιβάλλον του.

Οι προηγούμενες σύζυγοί του, η Σεντά και η Ζεϊνέπ, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν και πλέον η Σεϊμά εδώ και χρόνια είναι η βασίλισσα της καρδιάς του. Είναι σίγουρο, άλλωστε, ότι η γαμήλια τελετή θα έχει τη σφραγίδα της.

Πολλοί λένε ότι ο λόγος που βρίσκεται στην Αμερική αυτή την περίοδο είναι αφενός για να κάνει αγορές και αφετέρου για να μπορέσει να κλείσει κάποια πρόσωπα που θα ήθελε στον γάμο της. Στα 27 της, άλλωστε, μπορεί ακόμη να ονειρεύεται τη ζωή σαν πάρτι.

Και στο πλευρό του Ατζούν μπορεί όχι μόνο να το ονειρεύεται αλλά και να το πραγματοποιήσει...

Το ζευγάρι στη Μύκονο με τον Σάκη Τανιμανίδη (στο κέντρο) και τη σύντροφό του Χριστίνα Μπόμπα (αριστερά), οι οποίοι έχουν λάβει ήδη το προσκλητήριο για τον γάμο στο Σεν Τροπέ

Πηγή: protothema.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share