Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ταξίδι... μυστήριο για Βασάλο - Κολιδά - Αργιανίδη! Για που ετοιμάζονται οι πρώην "Μαχητές";

3 Σεπτεμβρίου 2017 14:03
Ταξίδι... μυστήριο για Βασάλο - Κολιδά - Αργιανίδη! Για που ετοιμάζονται οι πρώην

Ο Μάριος Πρίαμος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ειρήνη Κολιδά και ο Πάνος Αργιανίδης ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους μετά το Survivor, για καλό σκοπό αυτή τη φορά!

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο “ Ένα Όνειρο μια Ευχή” διοργανώνει το “Survive For Life”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Ελεονώρα Μελέτη! - Το «διαζύγιο»… λίγο πριν από τον γάμο! - Την πέταξαν σαν στημένη λεμονόκουπα!

Στο Γήπεδο Στίβου ΓΣΠ στην Λευκωσία στις 3 Σεπτεμβρίου, όποιος παρευρεθεί θα γνωρίσει αυτοπροσώπως ήρωες από την ομάδα των Μαχητών από το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι “Survivor Greece”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που ξεκινά από τον Κώστα Λεφάκη!

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στους ειδικά διαμορφωμένους στίβους μάχης, αλλά και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους Survivors μέσα στο photobooth μαζί με αυθεντικά έπαθλα από το νησί του Αγίου Δομίνικου και πολλές άλλες εκπλήξεις συμπεριλαμβανομένων και καταπληκτικών δώρων από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

O Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ειρήνη Κολιδά και ο Πάνος Αργιανίδης βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μας ενημέρωσαν για αυτό τους το ταξίδι!

Δείτε τις αναρτήσεις τους παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Πετρούπολη: Πέθανε η 18χρονη που ο πατέρας της επιχείρησε να στραγγαλίσει και να κάψει! (Video)

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share