Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η ανάρτηση της Φιλοθέης Μωβ για τον Αντώνη Βαρδή! - Η πρόσκληση στον κόσμο και η συγκίνηση!

2 Σεπτεμβρίου 2017 19:00
Η ανάρτηση της Φιλοθέης Μωβ για τον Αντώνη Βαρδή! - Η πρόσκληση στον κόσμο και η συγκίνηση!

Σαν σήμερα έφυγε από την ζωή ο Αντώνης Βαρδής!

Η σύζυγός του Φιλοθέη Μώβ με μία ανάρτηση της θέλησε να τιμήσει αυτή την ημέρα, εκφράζοντας για άλλη μια φορά τα συναισθήματα της, για τον άντρα της ζωής της που έχασα τόσο γρήγορα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φανερά εκνευρισμένη η Εύη Βατίδου στην εκπομπή της! - Τα «καρφιά» για τη νέα διεύθυνση του σταθμού! (Video)

Η Φιλοθέη μετά την «μάχη» που είχε με τα παιδιά τους σπουδαίου καλλιτέχνη, εξαφανίστηκε για αρκετό καιρό από τα social media και από τα Μέσα. Σήμερα, θέλησε με τον δικό της τρόπο, να καλέσει τον κόσμο, να τιμήσουν μαζί την μνήμη του Αντώνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Στάνκογλου: Η εμφάνιση του ηθοποιού που προκάλεσε... σοκ! - Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε!

Η ίδια, μαζί και με εθελοντές θα διοργανώσει στην μνήμη του ένα γεύμα για τους άστεγους, όπως είχε κάνει και την προηγούμενη φορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Αντώνη Βαρδή: Αυτά είναι τα 10 τραγούδια του που κάνουν θραύση στο Youtube!

Συγκεκριμένα έγραψε: «…όπου υπάρχει Αγάπη, υπάρχει Ζωή….ΑΘΑΝΑΤΟΣ. Το τραπέζι της Αγάπης του, θα «στρωθεί» την Τρίτη 5/9/2017 στις 4μμ στην πλατεία Μοναστηρακίου. Με την βοήθεια των εθελοντών , της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»»

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share