Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Η πατρότητα είναι τρομακτική. Καθαρίζω εμετούς από το κοστούμι μου": Ποιος πασίγνωστος νέος μπαμπάς έκανε αυτή τη δήλωση;

30 Αυγούστου 2017 23:35

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι νέος μπαμπάς και όπως λέει σε συνέντευξή του στο Associated Press ποτέ του δεν περίμενε πως στα 56 του θα είναι πατέρας και μάλιστα διδύμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάρισα: Χωρίς ρεύμα λόγω κακοκαιρίας - Πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες!

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή, που έχει αλλαγή πανας, εμετό και κούραση.

«Απλά πρέπει να καθαρίσω τον εμετό από το κουστούμι μου. Παλιά ήταν ο δικός μου εμετός, αλλά τώρα είναι των διδύμων. Οπότε όλα λειτουργούν καλά», λέει ο ηθοποιός.

«Αυτή τη στιγμή η δουλειά μου είναι να τους αλλάζω πάνες και να τα πηγαίνω λίγο βόλτα. Πραγματικά δεν περίμενα ότι στα 56 μου θα είμαι γονιός διδύμων. Μην κάνετε σχέδια. Απλά, απολαύστε πάντοτε τη διαδρομή», πρόσθεσε.

Μάλιστα, παραδέχεται πως το να μεγαλώνεις παιδιά δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις δεξιότητες της συζύγου του Αμάλ, την οποία παρομοίασε με αθλήτρια Ολυμπιακών Αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δοκίμασε αυτές τις 3 στάσεις στο κρεβάτι αν ο σύντροφός σου ανήκει στα μικρά μεγέθη: Μιλάμε για την απόλυτη ευχαρίστηση!

«Ξαφνικά, είσαι υπεύθυνος για άλλους ανθρώπους, που είναι τρομακτικό. Είναι σαν αθλήτρια Ολυμπιακών Αγώνων. Τα πηγαίνει υπέροχα.», είπε.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share