Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τι αποκαλύπτει ο Mάριος Πρίαμος για την πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη και την σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου! (Video)

30 Αυγούστου 2017 11:06
Τι αποκαλύπτει ο Mάριος Πρίαμος για την πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη και την σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου! (Video)

Ο Μάριος Πρίαμος μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην κυπριακή τηλεόραση, και αναφέρθηκε στις φήμες για τις τηλεοπτικές προτάσεις που του έχουν γίνει, τόσο από την Ελένη Μενεγάκη, όσο και την Κατερίνα Καινούργιου, αποκαθιστώντας την τάξη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου;

«Γράφονται πάρα πολλά, τα οποία δεν ισχύουν. Δεν μου έκανε πρόταση η Μενεγάκη. Με την Κατερίνα μιλήσαμε για κάποια ίσως συνεργασία, ή για κάτι άλλο που θα μπορούσε ίσως να με βοηθήσει.

Αρκετοί με πήραν τηλέφωνο, θα κάνω κάτι το οποίο σίγουρα θα εκφράζει τον Μάριο, κάτι που δεν θα με εκφράζει, δεν θα το κάνω, όποια κι αν είναι η οικονομική πρόταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Stradivarius: Αυτό είναι το τζιν που «κολακεύει» την σιλουέτα σου και σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη! (Photo)

Τηλεοπτικά, κάτι το οποίο θα είχε σχέση με αγωνιστικά κριτήρια, νομίζω θα μπορούσα να το κάνω!» κατέληξε ο πρώην παίκτης των Μαχητων.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share