Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγούδησε σε... πανηγύρι με τουαλέτα πολλών χιλιάδων ευρώ!

29 Αυγούστου 2017 12:16
Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγούδησε σε... πανηγύρι με τουαλέτα πολλών χιλιάδων ευρώ!

Μία ιδιαίτερη… αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Στανίση, η οποία μιλώντας για την… γκαρνταρόμπα είπε πως έχει τραγουδήσει σε πανηγύρι φορώντας τουαλέτα Versace!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη! Επιπλοκές στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνη της!

«Έχω φορέσει πολύ ωραία φορέματα των Versace, Valentino, Escada, Oscar de la Renta, για τα οποία ταξίδευα στο εξωτερικό», λέει μιλώντας στην espresso η γνωστή τραγουδίστρια.

«Η πίστα θέλει τη λάμψη της, εδώ που τα λέμε, αλλά εξαρτάται κι από το μαγαζί. Εμένα, βέβαια, δεν μ' ενδιαφέρει, και στο πανηγύρι να πάω, θα φορέσω το φόρεμα που μου αρέσει. Κάποιες βγαίνουν και τραγουδούν εκτός έδρας με τα ρούχα του ταξιδιού. Δεν μ' αρέσει αυτό. Δεν είναι κόσμος αυτός; Μόνο για τις μεγάλες πίστες τις έχουμε τις τουαλέτες; Εγώ μια φορά σε πανηγύρι έβαλα φουστάνι με ουρά!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Αυτό είναι το τέλειο δερμάτινο μπουφάν που θα λατρέψεις και θα φοράς όλο τον χειμώνα! (Photo)

Όταν της γίνεται η ερώτηση αν έχει φορέσει σε πανηγύρι Versace και De la Renta απαντά:
«Φυσικά! Τι θα κάνουμε; Μαζί μας θα τα πάρουμε; Τα έχουμε χρυσοπληρώσει και πρέπει να τα φορέσουμε. Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτό, μ' αρέσει το καλό ντύσιμο. Κάθε δουλειά έχει και τα δικά της. Να μη βάλεις ένα ωραίο φόρεμα για να τιμήσεις τον κόσμο; Τη δουλειά δεν πρέπει να τη βλέπεις σαν αρπαχτή, γιατί εκεί είναι το ψωμί σου. Τώρα κάποιοι μπορούν να πουν ότι είμαι σκληρή. Οχι, είμαι απλά δίκαιη», εξομολογείται η Κατερίνα Στανίση στην εφημερίδα espresso.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share