Σάββατο, 04 Απριλίου 2020

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν!

20 Αυγούστου 2017 12:34
Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν!

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η πληροφορία ότι η σχέση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου περνά δύσκολες στιγμές!

Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό είχε αρχίσει τις προετοιμασίες για τον γάμο του, που είναι προγραμματισμένος για τις 23 Σεπτεμβρίου. Κι ενώ βρίσκονταν σε νησί του Αιγαίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος έκαναν λόγο για έντονο καβγά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολική έκλειψη στον Λέοντα: Πώς θα επηρεάσει αναλυτικά το κάθε ζώδιο σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

Μάλιστα η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που εκφράζουν τον προβληματισμό για το αν η σχέση θα αποκατασταθεί ή θα οδηγηθεί σε οριστικό ναυάγιο, που θα σήμαινε και την ακύρωση του γάμου.

Το μέχρι πρότινος ευτυχισμένο ζευγάρι, την Πέμπτη που μας πέρασε κι ενώ σχεδίαζε να συνεχίσει τις διακοπές του στην Κω και να επιστρέψει στην Αθήνα στο τέλος του μήνα, ακύρωσε τα σχέδιά του. Όλα έμοιαζαν παραμυθένια μέχρι την περασμένη Τρίτη. Η ξαφνική διαφωνία ήρθε να ανατρέψει τα πάντα και για πρώτη φορά βιώνουν τη μεγαλύτερη κρίση στη σχέση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζωή Λάσκαρη: Οι άγνωστες πτυχές από την καριέρα της σπουδαίας ηθοποιού! (Photo & Video)

Από εκείνη τη στιγμή η Αλεξάνδρα ανεβάζει φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται μόνη ή με τους φίλους της, προσπαθώντας να διαχειριστεί αυτή την ανέλπιστη εξέλιξη, αλλά και το σοκ, αφού μέχρι και πριν από μία εβδομάδα βρισκόταν στη διαδικασία αποστολής προσκλητηρίων του γάμου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share