Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η γυναίκα που έχει κλέψει εδώ και 22 χρόνια την καρδιά του Φωκά Ευαγγελινού! (Photo)

10 Αυγούστου 2017 09:48
Η γυναίκα που έχει κλέψει εδώ και 22 χρόνια την καρδιά του Φωκά Ευαγγελινού! (Photo)

Τον Φωκά Ευαγγελινό, τον άκρως επιτυχημένο χορογράφο, τον γνωρίζετε όλοι σας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασάλος-Βαλαβάνη: "Η αγκαλιά στην παραλία ήταν..." για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος απαντάει για όλα όσα έγιναν στο Survivor!

Έχετε δει τις δουλειές του και τον έχετε θαυμάσει.Ο ίδιος όμως, μοιράζεται εδώ και 22 χρόνια τη ζωή του, με την αγαπημένη του Πίτσα Κουτουφά. Σπάνια όμως ο ίδιος φωτογραφίζεται μαζί της, μια και οι δυο τους θέλουν να διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ.Παρόλα αυτά, παρακολούθησαν μαζί την παράσταση «Αίας» του Σοφοκλή στην Επίδαυρο, χαρίζοντας στους φωτογράφους το πιο γλυκό τους χαμόγελο.Να πως ο Φωκάς Ευαγγελινός είχε μιλήσει για τη γυναίκα της ζωής του, λίγο καιρό πριν στο People: «Έχω τον άνθρωπο της ζωής μου, την Πίτσα Κουτουφά, με την οποία ζούμε είκοσι χρόνια μαζί. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, που να μην έχει σχέση με τη δουλειά μου, γιατί δεν θα μπορούσε να με παρακολουθήσει. Με είχε καλέσει η Μιμή Ντενίση να χορογραφήσω το Tαμ – ταμ Ταγνκό 1993. Η Πίτσα δούλευε τότε στις δημόσιες σχέσεις της Μιμής. Βγήκαμε δυο- τρεις φορές και από τότε κολλήσαμε. Από ένα σημείο και μετά, έγινε και μέντοράς μου στη δουλειά.

Με βοήθησε στις δύσκολες αποφάσεις. Είναι ο άνθρωπος που μου έδειχνε το δρόμο και τη σχολή χορού έτσι τη φτιάξαμε το 1996. Με έπεισε μετά κόπων και βασάνων, να πάρω δάνειο 80 εκατομμυρίων δραχμών τότε. Με έφερε σε αυτό εδώ το κτίριο στην Κυψέλη που ήταν εγκαταλελειμμένο».Και κατόπιν είχε προσθέσει:«Έχει συμβεί να τη φορτίζω με τα δικά μου. Αν δεν την είχα, θα ήμουν ένας φτωχός καλλιτέχνης. Νιώθω ότι την πιέζω πολύ, με όσα έχει στο κεφάλι της. Αλλά όταν χάνουμε τον εαυτό μας και τον προσωπικό μας χρόνο, χτυπάει ένας συναγερμός, λέμε “στοπ” και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας».Γιατί όμως οι δυο τους δεν έκανα ποτέ παιδί; «Εγώ δεν τόλμησα. Θεωρώ τεράστια την ευθύνη ενός παιδιού και δεν αισθανόμουν ώριμος στο να μπορέσω να αφοσιωθώ σε ένα παιδί. Ίσως αυτό να είναι και το μοναδικό μου λάθος. Θα φανεί εγωιστικό αλλά η δουλειά λειτούργησε εις βάρος του ενδεχόμενου για ένα παιδί. Ποτέ, βέβαια, δεν είναι αργά. Μπορεί να βρεθεί ένας άλλος τρόπος. Πιθανόν για μια υιοθεσία να είμαι ανοιχτός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψυχώ με τον γιο του Πρέκα! Επιθέσεις σε πάνω από 50 γυναίκες! Η σύλληψη και το σκάνδαλο - Διαβάστε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share