Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αγνώριστη η Ελένη Φουρέιρα πριν 10 χρόνια! Καμία σχέση με την σημερινή της εικόνα!

9 Αυγούστου 2017 16:06
Αγνώριστη η Ελένη Φουρέιρα πριν 10 χρόνια! Καμία σχέση με την σημερινή της εικόνα!

Η Ελένη Φουρέιρα είναι από τις τραγουδίστριες που έχουν αυτό που λέμε «άστρο», αφού κατάφερε να γίνει από μέλος του girl band Mystique, μία από τις μεγαλύτερες σταρ της ελληνικής σόουμπιζ.

Αν και αυτή την περίοδο την βλέπετε κάθε εβδομάδα στην τηλεόραση (στη θέση κριτή του So You Think You Can Dnace), ίσως να μην θυμάστε πώς ήταν όταν πρωτοξεκίνησε την καριέρα της. Κάντε κλικ στα επόμενα slides και δείτε όλες τις αλλαγές στην εμφάνισή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το γνώριζες; 8 πράγματα που οι γιατροί στα επείγοντα δεν βάζουν ποτέ στο σπίτι τους!

Λίγο πριν ξεκινήσει να γίνεται γνωστή, η Ελένη έκανε εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Σε καμία περίπτωση δεν θα φανταζόμασταν την πορεία της στο μέλλον όταν βλέπουμε αυτή τη φωτογραφία.

2009

Πριν ξεκινήσει την σόλο καριέρα της, με τα πλούσια μαλλιά της που την έκαναν να ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή.

2010

Οι μήνες πέρναγαν και τα μαλλιά της γίνονταν ακόμα πιο εντυπωσιακά, ενώ εκείνη έμοιαζε όλο και πιο μαυρισμένη μέρα με τη μέρα.

2011

Με αφέλειες στα σγουρά μαλλιά της – ένα look που δεν τολμούν πολλές με τον ίδιο τύπο τρίχας. Μας άρεσε πολύ!

2012

Μακριά, μαύρα, ίσια μαλλιά και η Ελένη έδειχνε πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Το συγκεκριμένο look υιοθέτησε ξανά πρόσφατα, αν και πριν από περίπου 10 μέρες τα έκοψε σε ένα stylish καρέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Αυτό το ζώδιο σήμερα θα περάσει μια απαίσια ημέρα…

2013

Ξανθιά, με αφέλειες και έντονο φιλάρισμα. Αν και είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτή τη σεζόν, κατά τη γνώμη μας δεν κολακεύει ιδιαίτερα την τραγουδίστρια.

2014

Καθώς την έχουμε συνηθίσει να πειραματίζεται με πιο εκκεντρικά στιλ στα μαλλιά και το μακιγιάζ της, αυτό το κλασικό look μας ξενίζει πάνω της.

2015

Αν και οι έντονες ρίζες κάνουν αυτό το look πιο σύγχρονο, συνεχίζουμε να μην είμαστε οι μεγαλύτεροι fan της εμφάνισής της όταν είναι ξανθιά.

2016

Μακριά, φυσικά σγουρά μαλλιά: χωρίς αμφιβολία είναι το σήμα κατατεθέν της και χαιρόμαστε που το επαναφέρει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

2017

Όχι, φυσικά και δεν «γλύτωσε» και αυτή από την εμμονή της σεζόν, aka το καρέ. Λίγο πριν ξεκινήσουν τα live shows του SYTYCD, η Ελένη έκοψε τα μαλλιά της και το νέο της, κομψό look μας έχει ενθουσιάσει.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share