Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πόπη Τσαπανίδου: Απατεώνες χρησιμοποίησαν το όνομά της για να....

9 Αυγούστου 2017 13:08
Πόπη Τσαπανίδου: Απατεώνες χρησιμοποίησαν το όνομά της για να....

Το όνομα της Πόπης Τσαπανίδου χρησιμοποιούσαν άγνωστοι για να διαφημίσουν και να προωθήσουν σκευάσματα σιδήρου και άλλα «μαντζούνια», όπως καταγγέλλει η ίδια η δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί: Για ποιο τρόφιμο ζητάει την προσοχή σας;

Η κυρία Τσαπανίδου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως την συγκεκριμένη σελίδα χειρίζονταν επιτήδειοι και πως δεν είχαν καμία σχέση με την ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα φαγητά της... μαμάς που θυμίζουν καλοκαίρι και είναι ότι πρέπει για μετά την θάλασσα!

Μάλιστα, πρόσθεσε πως έχει ήδη καταθέσει μήνυση, αφού απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι άντρες της οποίας έχουν εντοπίσει τους δράστες.

Η παρουσιάστρια γράφει ακόμα πως για το γεγονός ενημερώθηκε από φίλους της στο facebook, που είδα τα σχετικά posts - τα οποία έχουν εκατοντάδες χιλιάδες views ήδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Αυτό το ζώδιο σήμερα θα περάσει μια απαίσια ημέρα…

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας:
«Αγαπητοί φίλοι
πρόσφατα ενημερωθηκα μετα απο μηνυματα σας στο inbox και στο messenger πως εχει δημιουργηθει μια σελιδα στο facebook στο δικο μου ονομα μεσω της οποιας ανεβαινουν sponsored posts διαφημιστικα για πωλησεις serum και διαφόρων άλλων "ματζουνιών"
Μέσα σε λίγες ημέρες μάλιστα κατάφερε να κάνει το κάθε post περισσότερα από 260 χιλιάδες views.
Μόλις το έμαθα απευθύνθηκα αμέσως στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα ΜΗΝΥΣΗ με τη βοήθεια της δικηγόρου μου κας Ariadni Nouka B.
Αν και οι άντρες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινήθηκαν εξαιρετικά γρήγορα, περίμενα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να σας ενημερώσω τώρα που τα ηλεκτρονικά ίχνη των επιτήδειων που έδρασαν χρησιμοποιώντας το όνομά μου είναι πια στα χέρια των αρμόδιων διωκτικών αρχών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όχι που θα έσκαγε! Με νέα συνοδό λίγο μετά τον χωρισμό του ο γνωστός Έλληνας! Ο λόγος για τον… (Photos)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share