Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ομολογία - φωτιά από τον Κοκκινάκη! Τι αποκαλύπτει για τη σχέση του με τη Λάουρα;

7 Αυγούστου 2017 13:14
Ομολογία - φωτιά από τον Κοκκινάκη! Τι αποκαλύπτει για τη σχέση του με τη Λάουρα;

Ο Κώστας Κοκκινάκης δεν διστάζει και μιλάει ανοιχτά για την φημολογούμενη σχέση με την Λάουρα δίνοντας συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα.

Ο ίδιος φυσικά αρνήθηκε όλα αυτά που είχαν γραφτεί και δικαιολόγησε τον κόσμο που θεώρησε ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους, αφού είδε και μόνος του κάποια πλάνα από το Survivor και έτσι όπως φαινόταν όντως ήταν λες και τρέχει κάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια και σχέσεις: Οι ερωτικές φαντασιώσεις που απογειώνουν το καθένα!

«Η κάμερα μεγεθύνει τις καταστάσεις. Δόθηκε μεγάλη έμφαση π.χ στη διαφωνία μου με τον Σπαλιάρα. Ο Γιάννης είναι ένα εξαιρετικό παιδί και καλός φίλος, αλλά όταν συναναστρέφεσαι κάποιον επί καθημερινής βάσης και για τόσες πολλές ώρες, είναι λογικό να υπάρξουν και διαφωνίες».

Ο λόγος για τον Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος εκτός των άλλων μίλησε και για τη σχέση που του «χρέωσαν».

«Όπως έγινε πολύς λόγος και για υποτιθέμενη σχέση με τη Λάουρα. Όταν επέστρεψα από τον Άγιο Δομίνικο και είδα κάποιες σκηνές, κατάλαβα πολύ καλά για ποιον λόγο ο κόσμος θεώρησε ότι είχε συμβεί κάτι μεταξύ μας. Εξεπλάγην. Λέξεις, εκφράσεις, αντιδράσεις απομονώθηκαν δημιουργώντας εντυπώσεις. Ωστόσο, τώρα πια ο κόσμος έχει καταλάβει ότι η επιλογή συγκεκριμένων σκηνών και ο τρόπος που γίνεται το μοντάζ δίνουν έμφαση σε συγκεκριμένες πτυχές δημιουργώντας ανάλογες εντυπώσεις».

Πηγή youweekly

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share