Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο λόγος που η Παπαδοπούλου είπε όχι στην συνεργασία με τον Αργυρό! Με ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή θα συνεργάζεται τον χειμώνα;

7 Αυγούστου 2017 08:38
Αυτός είναι ο λόγος που η Παπαδοπούλου είπε όχι στην συνεργασία με τον Αργυρό! Με ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή θα συνεργάζεται τον χειμώνα;

Ο χειμώνας… όπως θα δείτε και παρακάτω, θα είναι πολύ καυτός!

Για τους λάτρεις του ελληνικού τραγουδιού οι επιλογές θα είναι πολλές, αφού τα σχήματα θα είναι ένα κι ένα! Η πρώτη έκπληξη έρχεται από την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία αυτή την στιγμή ανοίγει φτερά για την κορυφή, η δεύτερη εκπληξη είναι η Πάολα, και η τρίτη… ο Μάκης Δημάκης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάθαμε πλάκα! Δείτε τις μπομπονιέρες και τα μαρτυρικά από την βάπτιση της Αναστασίας, την κορούλας της Καλομοίρας!

Ξεκινάμε από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος θα συνεχίσει από τον Σεπτέμβρη τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Fantasia, έχοντας στο πλευρό του τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης θα είναι μαζί με τον Χρήστο Κυριαζή στο Romeo. Ο Νίκος Μακρόπουλος με την Αμαρυλλίς στο πλευρό του θα εμφανίζεται στο Frangelico.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα μοιραστεί την πίστα της Ιεράς Οδού με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ο Σάκης Ρουβάς έκλεισε στο Estate με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Στο Σημείο G, ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με Πάολα και Στέλιο Ρόκκο. Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα είναι στο Κέντρο Αθηνών μαζί με τους Onirama.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Ο καιρός για σήμερα, 07 Αυγούστου - Που θα σημειωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες

Ο Σταμάτης Γονίδης θα έχει στο πλευρό του τον Μάκη Δημάκη. Ο Νότης Σφακιανάκης θα βρίσκεται σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή του Φιξ.

Στο Vox, το οποίο θα αλλάξει όνομα, θα βρίσκονται η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία. Στο Yton θα συνεχίσει και φέτος ο Νίκος Βέρτης έχοντας δίπλα του την Demy και τον Κώστα Μαρτάκη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα εμφανιστεί στο Φωταέριο, ενώ ο Πάνος Κιάμος μαζί με τον Αντύπα στο Clubb 22.

Σε μαγαζί στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης θα εμφανιστούν και ο Χρήστος Δάντης με τον Stan.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share