Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το παραδέχτηκε: Γνωστός τραγουδιστής δήλωσε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος: "Ήμουν 17 χρονών όταν..."

6 Αυγούστου 2017 16:34
Το παραδέχτηκε: Γνωστός τραγουδιστής δήλωσε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος:

Ο 29χρονος αδερφός του Nick Carter των Backstreet Boys δημοσίευσε μία συγκινητική επιστολή στο Twitter, αποκαλύπτοντας ότι είναι bisexual και πως είναι κάτι που γνωρίζει από την ηλικία των 13 ετών.

«Υπάρχει κάτι που θα ήθελα να πω, που είναι σημαντικό για μένα και την ταυτότητά μου και το οποίο καθόταν σαν βάρος στο στήθος για σχεδόν τη μισή μου ζωή», έγραψε και πρόσθεσε: «Δεν νιώθω ντροπή, απλώς είναι ένα βάρος και ένα φορτίο που κουβαλούσα για μεγάλο διάστημα και θα ήθελα να το βγάλω από πάνω μου».

«Μεγάλωσα μέσα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας από μικρή ηλικία και όταν ήμουν 13 ετών άρχισα να βρίσκω ελκυστικά τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια», συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν η Πριγκίπισσα Νταϊάνα έπιασε στις τουαλέτες τον Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό με τον Καμίλα!

«Πέρασαν αρκετά χρόνια που το σκεφτόμουν αλλά δεν ήταν μέχρι την ηλικία των 17, έπειτα από μερικές σχέσεις με κορίτσια, που είχαν την πρώτη μου εμπειρία με άντρα, με τον οποίο μεγάλωσα και δούλευα μαζί», εξήγησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η «Πριγκίπισσα των Πάγων»: Τρομερά διατηρημένη μούμια εντοπίστηκε στον Αρκτικό Κύκλο! (photos+video)

Ολοκληρώνοντας την επιστολή του, ο Carter παρέθεσε τα λόγια του Βρετανού τραγουδιστή, Boy George, τα οποία σε μία ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσαν να αποδοθούν: «Ποτέ δεν ένιωσα ότι δεν ανήκω. Απλώς συμπεριφερόμουν κατ’ αυτό τον τρόπο».

Το tweet του Carter έρχεται λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και την κατοχή μαριχουάνας.

Η σύντροφός του, Madison Parker που βρισκόταν στο αυτοκίνητο, τέθηκε, επίσης, υπό κράτηση. Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης ύψους 4,610 δολαρίων.

Πηγή:Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share