Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μπραντ Πιτ: Τα λόγια της Αντζελίνα Τζολί που τον έκαναν κομμάτια...

5 Αυγούστου 2017 15:21
Μπραντ Πιτ: Τα λόγια της Αντζελίνα Τζολί που τον έκαναν κομμάτια...

Μία σχεδόν εβδομάδα μετά την συνέντευξη της Τζολί και ο Μπραντ νιώθει πολύ πληγωμένος και καταβεβλημένος από τα λόγια της…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί οι γυναίκες σήμερα κάνουν σχέσεις με νεότερους άνδρες;

Μόλις μερικές ημέρες έχουν περάσει από τότε που είδε το φως της δημοσιότητας η συνέντευξη της Angelina Jolie στο Vanity Fair, όπου για πρώτη φορά μίλησε για όλους και για την όλη κατάσταση που επικρατεί από τον χωρισμό της και μετά.Μεταξύ άλλων ανέφερε ό,τι δεν αισθάνεται όμορφα και στεναχωρήθηκε όταν χώρισε, όμως αυτή ήταν η μόνη της λύση.

Φυσικά αναφέρθηκε και σε άλλα πράγματα και μέσα σε αυτά και στον Brad Pitt, τον οποίο μάλλον η μπάλα τον πήρε λίγο παραπάνω. Μία σχεδόν εβδομάδα μετά την συνέντευξη της, ο Brad νιώθει πολύ πληγωμένος και καταβεβλημένος από τα λόγια της –και δικαιολογημένα αν μας ρωτάς-. Ωστόσο ο 53χρονος ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε μομφή της Angie και αρκέστηκε μόνο στο να σχολιάσει πως η δήλωση της γι’ αυτόν ακούστηκε πολύ άσχημα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστική πηγή του Life&Style ήταν σαν να είπε: «τα παιδιά μας προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές τους από εκείνον» και πραγματικά πληγώθηκε πολύ με τον τρόπο που ειπώθηκε αυτή της η φράση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το μοναδικό σημείο που μπορεί να προσφέρει δροσιά σήμερα στην Αθήνα (photos)

Ο Brad Pitt ωστόσο έχει ξεπεράσει όλα τα στάδια του χωρισμού πια, είναι σε πολύ καλό δρόμο με τα παιδιά του και μια μέρα σίγουρα θα αποκτήσει τα επιθυμητά δικαιώματα –που επιδιώκει- στην κηδεμονία τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share