Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο κακός χαμός στη Βρετανία! Δημοσίευμα ανακοίνωσε τον θάνατο του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ

2 Αυγούστου 2017 18:33
Ο κακός χαμός στη Βρετανία! Δημοσίευμα ανακοίνωσε τον θάνατο του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ

Παγκόσμια αναταραχή προκάλεσε με δημοσίευμά της μία από τις πιο έγκριτες βρετανικές εφημερίδες, καθώς ανέφερε πως πέθανε ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος.

Το κείμενο της Telegraph, που δόθηκε στην δημοσιότητα το μεσημέρι της Τετάρτης, ανέφερε πως «ο δούκας του Εδιμβούργου, ο μακροβιότερος σύζυγος Βρετανού μονάρχη στην ιστορία απεβίωσε» και περιείχε πληροφορίες για το τι αναμένεται να γίνει στην κηδεία του, αλλά και την επιθυμία του η νεκρώσιμη ακολουθία να γίνει στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Windsor.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάρισα: Αυτά είναι τα «τέρατα» που έδωσαν ναρκωτικά στο 18 μηνών αγοράκι τους (Photos)

Όπως ήταν αναμενόμενο, το επίμαχο άρθρο αναδημοσιεύτηκε αστραπιαία στο Ίντερνετ και έγινε πρώτο θέμα στην αναζήτηση της Google, ωστόσο, είναι λάθος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τον Αύγουστο! Τι θα φέρει στα 12 ζώδια ο μήνας και πως θα περάσει το καθένα ξεχωριστά;

Η εφημερίδα φαίνεται πως έβγαλε κατά λάθος στη δημοσιότητα το κείμενο που έχει ετοιμάσει σε περίπτωση που πεθάνει ο 96χρονος πρίγκιπας, ο οποίος σήμερα, όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο, θα κάνει την τελευταία του solo εμφάνιση, πριν αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντά του.

Πηγή: peoplegreece.com

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share